DOLAR

32,3230

0.21%
EURO

35,1425

0.02%
ALTIN(gr)

2.298,55

0,94%
BİST 100

%
Bakan Albayrak: Tüm Firmalarımızdan Yüzde 10 İndirim Yapmalarını İstedik
  • Finans 365
  • Finans
  • Bakan Albayrak: Tüm Firmalarımızdan Yüzde 10 İndirim Yapmalarını İstedik

Bakan Albayrak: Tüm Firmalarımızdan Yüzde 10 İndirim Yapmalarını İstedik

Bakan Albayrak açıklamalarında firmalardan yüzde 10 indirim yapmalarını istediklerini belirtti. Konu ile ilgili detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Bakan Albayrak: Tüm Firmalarımızdan Yüzde 10 İndirim Yapmalarını İstedik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Albayrak yaptığı açıklamalarında sonunda Türkiye’nin kazanacağını belirterek, girdi maliyetlerini düşürecek tüm bu süreçlerde işsizliğin artmaması için neler yapılabileceğini ortaya çıkardıklarını ifade etti.

Bakan Albayrak konu hakkında açıklamalarında “Tüm firmalarımızdan asgari yüzde 10 indirim yapmaları konusunda karara vardık. Katılanlara teşekkürler ancak katılmayanlara da bir şey diyemem. Gerek TOBB, gerek TÜSİAD tüm kurumlarımız olsun, firmalarla birlikte bu sürecin iletişimi içindeyiz. Topyekün mücadeleye katılanlar belirlenen logo ile asgari yüzde 10 indirim uygulayacaklarını açıkladılar.” ifadelerine yer verdi.

MÜCADELEYE OMUZ VERİN

Bunun yanı sıra sene sonu yapılan indirimlere ek olarak yapılacak bir indirim olacağını belirten Bakan Albayrak, bu mücadeleye omuz verilmesi, sahip çıkılması, bu logo ile dükkanların, AVM’lerin süslenmesini istedi.

Bakan Albarak “Enflasyonlamucadele.org.tr” internet sitesi kurulduğunu belirtti. Bu süreç kapsamında BDDK, Merkez Bankası, Bankalar Birliği ile güçlü bir koordinasyon kurdulduğunu da açıklayarak “vatandaşlar sitemizden mücadeleye destek verecek olan firmaları takip edecek” dedi.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP