DOLAR

32,3810

0.12%
EURO

35,1050

-0.08%
ALTIN(gr)

2.322,13

0,14%
BİST 100

%
Banvit Migros İle Anlaştı

Banvit Migros İle Anlaştı

Türkiye'nin tekelleşme yolunda emin adımlarla yürüyen market devi Migros ile beyaz et üreticisi Banvit anlaştı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Banvit Migros İle Anlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye gerek tavuk üretimi konusunda çıkan haberler gerek Banvit’in üretimi durdurma kararı alması haberlerini bir süre önce fazla fazla konuşmuştu.

Dünyada tavuk tüketimi artarken Türkiye’de kırmızı et fiyatlarının son derece yüksek olması, balık fiyatlarının tavuk fiyatlarına oranla çok daha yüksek olması nedenleri dolayısı ile beyaz et tüketimine yoğun ilgi var.

Bu ilgi daha çok belirli markaların ürünlerine yönelik olurken kanat, tavuk pirzola, but, göğüs ve piliç ürünleri olarak piyasada arz-talep dengesinin en yüksek olduğu ürün grupları arasında.

23 Farklı Ürün Satacak

Banvit ve Migros arasında yapılan anlaşmaya göre Banvit tekrar üretim sürecini hızlandıracak ve Migros çatısı altında 23 farklı beyaz et ürününün satışını yapacak. Ürün grupları basına açıklanmazken başlıca tüketim ürünleri arasında bulunan kanat, piliç benzeri ürünlerin çoğunlukta ve kapalı paketlerde satılan Banvit ürünlerinin çoğunlukta olması bekleniyor.

Basın Açıklaması Yapıldı

“Migros ve Banvit’in yenilenen iş birliğinin hem tüketicilerimiz hem de bizler için hayırlı olmasını diliyoruz. İlk etapta 23 farklı tavuk ürünü ile başlayacak iş birliğimiz kısa sürede büyüyecek ve Ar-Ge tesislerimizde sadece Migros için özel ürünler de geliştirilecek. Tüketicilerimize güvenle tüketecekleri sağlıklı ve pratik yepyeni lezzetler ulaştırmaya devam edeceğiz”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP