DOLAR

32,5579

0.02%
EURO

34,8260

-0.15%
ALTIN(gr)

2.431,16

0,06%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışlarına Bakliyat Ürünleri de Dahil Edilecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışlarına Bakliyat Ürünleri de Dahil Edilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışlarına Bakliyat Ürünleri de Dahil Edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnaflarla biraraya geldiği toplantı kapsamında bir konuşma yaparak tanzim satışlarına dair değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzim Satışlarına Bakliyat Ürünleri de Dahil Edilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Esnaf Buluşması programına katıldı. Burada toplantıya katılan esnaflara yönelik bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan tanzim satışlarının geleceğine dair bilgi verdi.

Tanzim satışlarının kapsamının genişletileceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuda satışlara eklenecek bazı yeni ürünleri açıkladı.

TANZİM SATIŞLARINDA BAKLİYAT ÜRÜNLERİ DE SATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının başında tanzim satışları konusuna değindi. Tanzim satışlarının fırsatçılara yönelik atılan bir adım olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan tanzim satışlarının en ücra köşetere kadar yayılabileceğini ifade etti. Konuşmasında esnaflara dair bir açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan tanzim satışlarının amacının esnafın ekmeğini elinden almak olmadığını vurgıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşmasını

”Amacımız asla ve asla esnaf ve sanatkarımıza rakip olmak, onların ekmeğini elinden almak değildir. Reel sektörün rahatlamasını sağlamaya çalıştık. Birileri fırsatçılık yapmaya devam etti. Tanzim satışı, temizlik ürünleri ve bakliyat alanlarında genişletmeyi planlıyoruz. Şimdi zincir marketler de fiyatları indirmeye başladı. Büyük ihtimalle seçim sonrasında yeni bir yol haritası hazırlayacağız. Ücra köşelere de ulaştıracağız. Milletimizin sırtına kene gibi yapışan fırsatçıların yola geldiğini gördüğümüzde artık bu tür yöntemlere ihtiyaç kalmayacaktır. Fırsatçılara ikazımızı yaptık. Girdikleri yanlış yoldan dönmeleri, fiyatları makul kar seviyelerine uygun yerlere çekmeleri çağrısında bulunduk. Serbest piyasa ekonomisi kuralları çerçevesinde ama ahlakı, izanı elden bırakmayan esnaf ve sanatkara sonuna kadar desteği sürdüreceğiz.”

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP