DOLAR

32,3484

0.26%
EURO

35,0837

-0.15%
ALTIN(gr)

2.308,90

1,39%
BİST 100

%
E-Tİcaret Sitelerine ”Güven Damgası” Geliyor

E-Tİcaret Sitelerine ”Güven Damgası” Geliyor

TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, e-ticaret sitelerine yeni bir damga gelecek olduğunu açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:10
E-Tİcaret Sitelerine ”Güven Damgası” Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

E-Ticaret alanında sürekli yeni gelişmeler yaşanırken, yaşanan bu gelişmeler sırasında birçok dolandırıcı internet sitesi ortaya çıkıyor.

Dünyanın en hızlı gelişen kategorilerinden birisi olan E-Ticaret kategorisinin bu alanda yeni rekorlar elde etmesi ve sürekli olarak her geçen yıl daha fazla internet sitesinin açılıyor olması sonrasında TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci harekete geçtiklerini açıkladı.

Yakın zamanda e-ticaret sitelerine ”güven damgası” vermeye başlayacak olduğunu belirten TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bu sayede sitelerin güvenilir olup olmadığının daha kolay bir şekilde anlaşılabilecek olduğunu açıkladı.

Henüz Tam Detaylı Bilinmiyor

Tam olarak verilecek olan ”güven damgası” ile ilgili nasıl bir damga olacağı ve nasıl verilecek olduğu konusunda net açıklama yok.

E-Ticaret sitelerine bu damganın ilk olarak Hepsiburada, Trendyol, N11, GittiGidiyor ve benzeri büyük sitelere eklenerek başlanması tahmin ediliyor. Amazon, eBay ve benzeri yabancı e-ticaret sitelerine ise aktif olarak Türkiye içerisinde faaliyet sunmamaları dolayısı ile bu damganın verilip verilmeyecek olduğu konusu hala daha meçhul sorulardan bir tanesi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP