DOLAR

32,5957

0.34%
EURO

34,8361

0.25%
ALTIN(gr)

2.512,72

1,15%
BİST 100

%
Elektriğe Zam Geliyor Söylentilerine Bakan Açıklama Yaptı
  • Finans 365
  • Finans
  • Elektriğe Zam Geliyor Söylentilerine Bakan Açıklama Yaptı

Elektriğe Zam Geliyor Söylentilerine Bakan Açıklama Yaptı

Elektriğe seçim sonrası zam gelecek açıklamalarını Bakan yalanladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez zam olmayacağını söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:19
Elektriğe Zam Geliyor Söylentilerine Bakan Açıklama Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez hem doğalgaza hem de elektriğe zam gelecek yönündeki çıkan haberlere karşına açıklama yaptı. Fatih Dönmez gelecek dönemde ne doğalgaza ve elektriğe herhangi bir zam olmayacağını duyurdu.

“Tarifelerde bir değişiklik olmayacağının garantisini veren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan bir açıklama yaptı. tüketicilerimizin 1 Nisandan itibaren geçerli olan tarifeler üzerinden elektrik ve doğalgaz ücretlerini ödeyeceğini bilmelerini isteriz.”

Geçtiğimiz günlerde elektrik ve doğalgaza zam geleceği ve bunun 31 Mart seçimlerinden sonra yapılacağı açıklanmıştı. ancak bakanın açıklamalarına göre 1 Nisandan itibaren elektriğe herhangi bir zam yapılmayacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez hem doğalgaza hem de elektriğe zam yapılmayacağını kendi açıklamaları ile dile getirdi. kullanıcıların kilowatt saat başına ödenecek tutarlar vergi bedeline dahil olacaktır. şeklinde yaptığı açıklama ile birlikte kamuoyuyla herhangi bir zaman olmayacağını paylaşmış oldu.

Bazı Haber yayın organlarından ve internet sitelerinde çıkan haberlere göre doğalgaz elektrik su faturalarını zamlı bir şekilde geleceği ve kilovat saat başına zam yapılacağı haberleri böylelikle yalanlanmış oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yazılı açıklaması ile herhangi bir tarife zam ya da ücret değişikliği yapılmayacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP