DOLAR

32,3278

0.23%
EURO

35,1117

-0.07%
ALTIN(gr)

2.299,52

0,98%
BİST 100

%
Erdoğan: Ekonomik alanda kabul etmediğimizi savunma alanında da kabul etmeyiz
  • Finans 365
  • Finans
  • Erdoğan: Ekonomik alanda kabul etmediğimizi savunma alanında da kabul etmeyiz

Erdoğan: Ekonomik alanda kabul etmediğimizi savunma alanında da kabul etmeyiz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ekonomik darbeleri ve baskıları kabul etmediğini açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:47
Erdoğan: Ekonomik alanda kabul etmediğimizi savunma alanında da kabul etmeyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de ekonomik baskıların asla kabul etmeyecek olduklarını ve ekonomik baskı yapan ülkelerin kabul edilemeyecek olduğunu açıkladı.

Venezuela’daki darbe girişimi hakkında bunu kabul etmeyecek oldukları ve Venezuela’daki darbeyi kınadığını açıklayan Erdoğan, ”Seçimle gelen seçimle gider” diye konuştu.

Türkiye’nin ABD tarafından F-35 ve S-400 baskısına maruz kaldığını ancak bu baskı uygulamalarının asla kabul edilemeyecek olduğunu ve Türkiye’nin kendi savunma ürünlerine ve ekonomik olan ürünlere karar verebilecek olduğunu açıklayan Erdoğan, dayatmalarında kabul edilmesinin asla mümkün olmadığını açıkladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”F-35’ler konusunda dayatmaya maruz kalıyoruz. Türkiye’nin dışlandığı bir F-35 projesi tamamen çökmeye mahkumdur. Şimdi biz kendi milli muharebe uçağımızı üretecek adımları da hızla atmaya başladık. İnşallah, Hava Kuvvetlerimizin bundan sonraki filolarında ağırlık kendi milli muharebe uçaklarımızdan oluşacaktır.” diye konuştu.

Dün Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump bu konuları telefonda görüşmüş Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada S-400 konusunun Başkan Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşüldüğünü açıklamıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP