DOLAR

32,6029

0.38%
EURO

34,8331

0.27%
ALTIN(gr)

2.495,56

0,46%
BİST 100

%
Erdoğan ile ABD Başkanı Trump Arasında 75 Milyar Dolarlık Ticaret Hedefi Teyit Edildi
  • Finans 365
  • Finans
  • Erdoğan ile ABD Başkanı Trump Arasında 75 Milyar Dolarlık Ticaret Hedefi Teyit Edildi

Erdoğan ile ABD Başkanı Trump Arasında 75 Milyar Dolarlık Ticaret Hedefi Teyit Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump telefonla bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede 75 Milyar Dolarlık ticaret hedefi teyit edildi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
Erdoğan ile ABD Başkanı Trump Arasında 75 Milyar Dolarlık Ticaret Hedefi Teyit Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump telefonla bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı gerçekleşen görüşme de S-400 savunma sisteminin tedariki konusunda çalışma grubu kurulması teklifini dile getirdi. İşte o telefon görüşmesinin detayları…

İkili Arasında 75 Milyar Dolarlık Ticaret Hedefi Teyit Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında gerçekleşen telefon konuşmasında bir çok konu ele alındı. Görüşmenin konusu İkili ve bölgesel meseleler olarak açıklandı. 75 milyar dolarlık ticaret hedefi gündeme gelmiş ve yeniden teyit edilmiştir.

Ayrıca bu konuda atılacak olan adımlar gözden geçirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump gerçekleştirdikleri de görüşme de Suriye de yaşanan anbean gelişmelerde söz etmiş ve fikir alışverişinde bulundular. Teröre karşı işbirliğinn sürdürülmesi konusun da aynı görüşte olduklarını bildirdiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son olarak Rusya Federasyonu’ndan S-400 savunma sisteminin tedariki açısında bir çalışma grubu kurulması teklifini gündeme getirdi ve San Diego şehrinde yaşanan silahlı saldırıyı kınayarak, baş saglığı diledi.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP