DOLAR

32,5218

-0.09%
EURO

34,8327

-0.11%
ALTIN(gr)

2.424,60

-0,21%
BİST 100

%
Fenerbahçeli Alper Potuk Tüm Birikimini Kaybetti

Fenerbahçeli Alper Potuk Tüm Birikimini Kaybetti

İnşaat sektörüne Giren Alper Potuk tüm birikimini kaybetti. Konu ile ilgili detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
Fenerbahçeli Alper Potuk Tüm Birikimini Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

27 yaşındaki Fenerbahçe oyuncusu Alper Potuk’un tüm birikimini inşaat sektörüne yatırdığı, fakat inşaat sektöründeki krizin Alper Potu’a da vurduğu ve iflas eşiğinde olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe’de uzun zamandır forma giyemeyen Alper potuk işlerinde yaşadığı sıkıntılı günler nedeni ile performansında düşüş yaşadığı iddiası gündemde.

Futbolculuk hayatından elde ettiği tüm kazançları inşaat sektörüne aktaran Potuk lüks ev inşaatına girdi. Ancak işler Potuk’un beklediği gibi ilerlemedi ve ünlü futbolcu büyük maddi kayıp yaşadığı belirtildi. Milyonlarca lirasının battığı konuşulan futbolcu bu nedenle ruhi çöküş yaşadığını belirtti.

Yaşadığı bu çöküşün idman performansına da yansıyan Potuk’un idmanlarda da moralsiz ve isteksiz olması kadrodan çıkarılmasına neden oldu belirtildi. Yönetimin yıldız futbolcuyu biran önce kendisini toparlaması konusunda uyardığı ve idmanlardaki performansının arttırılmasını istediği öğrenildi.

Bunun yanı sıra son 2 haftadır Alper Potuk Fenerbahçe takımında forma giyme şansı bulamazken son milli takım kadrosu içerisinde de Rumen teknik adam Lucescu tarafından A Milli Takım aday kadrosu içerisine dahil edilmemişti.

Önemli gelişmelerden ve son dakika haberlerinden anlık bildirim almak için uygulmamızı indirin:

Android Mobil Uygulamamızı indirmek için TIKLAYIN.

İOS Mobil Uygulamamızı indirmek için TIKLAYIN.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP