DOLAR

32,3789

0.16%
EURO

34,9661

-0.34%
ALTIN(gr)

2.324,21

0,22%
BİST 100

%
Gram Altın Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Gram Altın Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Gram altın fiyatları bugün güne düşüş ile başladı. Gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
Gram Altın Fiyatı Ne Kadar Oldu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kabinenin belli olması ile birlikte dolar kurunda ani yaşanan artışın etkisi sürerken dolar kurunun yükselmesine rağmen altın fiyatlarının ise düşüş gösterdiği öğrenildi.

Altın fiyatlarının artış göstermesi beklenirken, zirve fiyatının geçtiğimiz haftalarda yaşanmış olması dolayısı ile altın fiyatlarında düşüş olduğu tahmin ediliyor.

Bugün Kapalıçarşı’da güncel altın fiyatları, 10 Temmuz 2018 altın fiyatlarında düşüş olduğu açıklandı.

Gram altın 188,9 lira, çeyrek altın 310 lira ve Cumhuriyet altını 1.263 liradan kendisine alıcı bulurken, vatandaşlar fiyatların çok yüksek olduğunu ve altın alamadıklarını dile getirdi.

Dolar kuruna yatırım yapan vatandaş sayısında artış yaşanırken, altına yatırım ise yatırım oranlarında azalma olduğu açıklandı.

En fazla satışı yapılan altının çeyrek olduğu, gram altının ise daha çok yaz aylarında düğünlerde takılmak üzere alındığı belirtildi.

Yazlık bölgelerde daha çok çeyrek altın tercih edilirken, İç Anadolu bölgesinde çeyrek ve tam, Doğu bölgelerinde ise vatandaşların daha çok bilezik tercih ettikleri açıklandı. Karadeniz bölgesinde ise burma bileziğin daha fazla tercih edildiği, İstanbul’da ise gram ve çeyrek tercihinin daha yüksek olduğu iddia edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP