DOLAR

32,5350

0.32%
EURO

34,6215

0.26%
ALTIN(gr)

2.503,13

0,82%
BİST 100

%
Haftanın En Çok Kazandıranı Dolar Oldu

Haftanın En Çok Kazandıranı Dolar Oldu

Bu haftanın en fazla kazandıran para birimi dolar oldu. Dolar kuru bu hafta yatırımcılara rekor kar kazandırdı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:35
Haftanın En Çok Kazandıranı Dolar Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolar kurunda yeni rekorlar kırılmaya başlarken, bu hafta en fazla kazandıran yatırımın dolar kuru olduğu açıklandı. Yapılan analizlerde dolar ve altın yatırımları karşılaştırıldı.

Dolar kurunda yaşanan 10 kuruş civarında artış dolayısı ile yatırımcılar elde ettikleri kar ile bu hafta milyonlarca hatta milyarlarca dolar para kazandılar. Kazandıkları bu paralar ile birlikte altın, kripto para, farklı para birimlerine yapılan yatırımlara oranla kat be kat kazanç sahibi oldular.

Yatırımcıların dolar kurunu tercih etmesinin sonuçları kazanç yönünde olurken, TL’de kalan vatandaşların ise en fazla zarar edenler olduğu, TL’de yatırım yapan kişilerin zararının daha da fazla arttığı belirtildi.

TL Kaybediyor

Türk Lirası kaybetmeyi sürdürürken, dolar kuru ise kazanmayı sürdürüyor. Dolar kurunda kalanların bu hafta kazançlarının %10-15 aralığında, Euro’da ise %10 dengesinde olduğu istatistiklerde görülebiliyor.

Euro ve altın fiyatları durmaksızın artış gösteriyor, TL ise gerilemeye devam ediyor.

Yatırımcılar dolar kurunun tüm dünyada en güvenilir para birimi olduğunu ve fazla kazanç sahibi olmak için dolar kuruna yatırım yapmanın en iyi seçenek olduğunu düşünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP