DOLAR

32,4990

0.26%
EURO

34,6339

0.38%
ALTIN(gr)

2.478,76

-0,17%
BİST 100

%
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Başkanı ile görüştü
  • Finans 365
  • Finans
  • Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Başkanı ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Başkanı ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Başkan Donald Trump, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı kabul etti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Başkanı ile görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan yönetimine karşı açıklamalar birbiri ardına yapılırken hükümetin en üst düzey yöneticileri ABD’de yatırımcı toplantılarına katılıyor ve Amerikan yönetimi ile görüşmeyi sürdürüyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün ABD Başkanı Donald Trump, ABD Hazine Bakanı ve Başdanışman Kushner ile Beyaz Saray’da ortak bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ne kadar sürdüğü hakkında açıklama yapılmadı ancak ABD yönetiminin Türkiye’ye S-400 ve diğer ekonomik konularda ne düşündüğünü söylediği, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD yönetimine mesajlarını ilettiği açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Washington’da, Hazine Bakanı Steve Mnuchin ve Kıdemli Başdanışman Jared Kushner ile, işbirliğimizi artırmaya yönelik adımları görüştüğümüz toplantılar sırasında, ABD Başkanı Donald Trump tarafından kabul edildik. Kendilerine Cumhurbaşkanımızın selam ve mesajlarını ilettik” dedi.

Başkan Donald Trump yönetimi S-400 konusunda sert ve kesin tavrını sürdürecek olduklarını her defasında açıklarken Albayrak görüşmelerin olumlu olarak geçtiğini ve Türkiye’nin S-400’leri neden dolayı aldığının açıklandığını belirtti. ABD Başkanı Donald Trump tarafından ise görüşme ile ilgili olarak Twitter hesabından açıklama yapılmadı. Daha önce de ABD Başkanı Trump’ın Yahudi damadı Kushner ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Saray’da özel olarak görüşmüştü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP