DOLAR

32,4532

0.12%
EURO

34,4987

0%
ALTIN(gr)

2.473,70

-0,36%
BİST 100

%
Hesap İşletim Ücretleri 10 Yıla Dönük Geri Alınabilecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Hesap İşletim Ücretleri 10 Yıla Dönük Geri Alınabilecek

Hesap İşletim Ücretleri 10 Yıla Dönük Geri Alınabilecek

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Deniz Öner, Yargıtay'ın 4 yıl önce açtıkları davada kararı verdiğini açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:40
Hesap İşletim Ücretleri 10 Yıla Dönük Geri Alınabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Deniz Öner, Yargıtay’da devam eden ve 4 yıldır bir türlü karar verilemeyen hesap işletim ücretlerinin alınmaması ve alınan ücretlerin iadesine yönelik davanın sona erdiğini ve karar verildiğini açıkladı.

Yargıtay 15. Hukuk Dairesince açıklanan kararda üye hakimlerin çoğunluğu tarafından bankalarca alınan hesap işletim ücretinin yersiz olduğu kararının verildiğini belirten Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Deniz Öner, vatandaşların kendilerinden geriye dönük 10 yıldır alınan tüm hesap işletim ücretlerini geri alabilecek olduklarını açıkladı.

Hemen Başvurun

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Deniz Öner, kendi sitelerinde belirli bilgileri yayınladıklarını ve vatandaşların bu bilgilere göre bankadan 10 yıllık geriye dönük dekontlarını alarak bankaya yazılı bir talep ile bu ücretlerin geri ödenmesi konusunda başvuruda bulunmasını, başvuru sonucu çıkmaz ise THH’ye başvuru yapmalarını önerdi. Vatandaşların nasıl işlem yapmaları gerektiği ve nasıl dilekçe göndermeleri gerektiğinin ise Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) sitesinde paylaşıldığı açıklandı.

Vatandaşların yarından itibaren başvuru yapabilecekleri açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP