KOSGEB Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Başvuruları Başladı
  • Finans 365
  • Kosgeb
  • KOSGEB Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Başvuruları Başladı

KOSGEB Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Başvuruları Başladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB KOBİ Teknoyatırım başvurularına dair yapmış olduğu açıklamasında başvuruların alınmaya başladığını duyurdu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:14
KOSGEB Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Başvuruları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yapmış olduğu bir konuşmasında KOSGEB’in Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı olan KOBİ Teknoyatırım hakkında açıklamalarda bulundu. Söz konusu program kapsamında başvuru sürecinin başladığını ifade eden Mustafa Varank, bu alanda verilecek desteklere dair detayları paylaştı.

KOSGEB KOBİ TEKNOYATIRIM BAŞVURULARI BAŞLADI

Mustafa Varank açıklamasının başında destek programının yenilendiğini ve yeni destek programı çerçevesinde Ar-Ge sonucu ortaya çıkan ürünlerin ticarileşmesini destekleyeceklerini açıkladı. Bu program ile amaçlarının teknolojinin tabana yayılmasını sağlamak olduğunu ifade eden Bakan Varank, program ile ülkemizin ihracatının artırılmasını hedefliyoruz, dedi. Konuşmasında verilecek destek miktarı ile de bilgi veren Sanayi Bakanı Varank yüksek teknoloji alanındaki ürünlere 5 milyon TL’ye kadar destek sağlanacağını duyurdu.

”Orta yüksek ve yüksek teknoloji alanındaki ürünlere 5 milyon TL’ye kadar destek vereceğiz. Bu programımız çağrı esaslı olmayacak. Yıl içerisinde sürekli başvuruya açık tutulacak. Yani program için şartları taşıyan herkes istediği zaman başvuru yapabilecek. Destek almaya hak kazananlar, talep etmeleri halinde yüzde 25’lik kısmını erken ödeme olarak önceden alabilecek”

KOSGEB Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP