DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Onaylanır?

Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Onaylanır?

Kredi kartı sahibi olmak için kredi kartı başvurusunda bulunmak ve kredi kartı başvurusunun onaylanması için bazı şartlar vardır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:38
Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Onaylanır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kartı başvuru yaptım nasıl onaylanır? Önce bilinmesi lazım ki kredi kartı başvurusu hemen onay almayabilir ve eğer ki kredi kartı sahibi olmak istiyorsanız bazı şartları yerine getirmeniz istenir.

Eğer bir kredi kartı sahibi olmak istiyor ve kredi kartını hemen teslim almak istiyorsanız bu durumda kredi kartı onayı için başvuru öncesi dikkat etmeniz gereken bazı şartlar vardır.

  • Kredi ve kredi kartı ödemelerini düzenli yapmak
  • Bankalarla daha önce sorun yaşamamış olmak
  • Kara listede bulunmamak
  • Mevcut kredi kartı limitinizin gelirinize oranla uygun olması
  • Aynı bankada mevcut mevduat hesaplarınızda para bulunması (tercihen)

Kredi kartı onayını daha kolay hale getirecektir. Ama eğer ki bu şartları sağlamayan bir müşteri iseniz banka bu durumda size kredi kartı vermeyi reddedebilir ve kredi kartı onayı vermeyebilir.

Kredi kartı onayı almak için dikkat edilmesi gereken kısaca bu şartlardır. Bankalar bu şartları müşteriye tam olarak iletmese dahi kısmen iletirler ve mevduat hesaplarında 10.000 TL ve üzerinde para bulunması kredi kartı onayı işlemlerini daha fazla olumlu yönde olmasına katkıda bulunacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP