DOLAR

32,6034

0.39%
EURO

34,8120

0.22%
ALTIN(gr)

2.495,53

0,46%
BİST 100

%
Kripto Para Birimi Piyasasında İlk Beşte Yer Alan Cardano Yükseldi
  • Finans 365
  • Finans
  • Kripto Para Birimi Piyasasında İlk Beşte Yer Alan Cardano Yükseldi

Kripto Para Birimi Piyasasında İlk Beşte Yer Alan Cardano Yükseldi

Gündemden düşmeyen kripto para birimleri dikkatleri çekmeyi başarıyor. Son dönemlerde dünya genelinde en çok konuşulan yatırım aracı olan kripto para birimlerde dalgalanmalar devam ediyor. Birçok tartışmalara neden olan kripto para birimleriyle ilgili farklı ülkelerden gelen düzenleme haberleri sert dalgalanmalar yaşanmasına neden oldu. Bununla birlikte Kripto para birimleri piyasasının en büyük beşinci kripto para birimi Cardano yükselişe geçti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
Kripto Para Birimi Piyasasında İlk Beşte Yer Alan Cardano Yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gündemden düşmeyen kripto para birimleri dikkatleri çekmeyi başarıyor. Son dönemlerde dünya genelinde en çok konuşulan yatırım aracı olan kripto para birimlerde dalgalanmalar devam ediyor.

Bir çok devlet tarafından açıklamalar yapılan kripto paralara ilişkin birçok eleştiri yapıldı. Fakat kripto para piyasası buna rağmen hızlı yükselişine neden oldu. Birçok tartışmalara neden olan kripto para birimleriyle ilgili farklı ülkelerden gelen düzenleme haberleri sert dalgalanmalar yaşanmasına neden oldu.

Cardano Yüzde 6,59 Yükseldi

Kripto para birimleri, internet aracılığı ile kullanılan ve herhangi bir merkezi otoriteye ya da aracı kuruma bağlı olmadan işlem görüyor. Bu kapsamda kripto para birimleri arasında yer alan ve piyasanın en büyük beşinci kripto para birimi olarak bilinen Cardano yaşanan sert dalgalanmaların ardından yüzde 6,59 oranında bir yükseliş yaşadı.

Son 24 Saatte 0,86 Dolara Yükseldi

Kripto para birimleri piyasasında bin 438 adet kripto para birimi bulunuyor. Bunların arasıonda yer alan ve beşinci büyük kripto para birimi olarak bilinen Cadano, son bir haftadır istikrarlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Bununla birlikte kripto para piyasasında yedinci sırada yer alan Cardano, yükseliş yaşayarak beşinci sıraya yükseldi.

Kripto para birimi Cardano, son 24 saatte yüzde 6,59 oranında artış göstererek 0,86 dolara yükseldi.

Cardano’da yükseliş kaydedilirken, Bitcoin de ise yüzde 0.54 düşüş kaydederek, yeniden 14 bin doların altına düştü. Bu düşüşle birlikte Bitcoin 13 bin 910 dolara düştü. Kripto para birimi Bitcoin kripto para birimi piyasasının yüzde 32.8’ini oluşturuyor.

Güncel ve sondakika ekonomi haberlerinden anlık olarak haberdar olmak için uygulamamızıindirin:

Finans365Android uygulama için TIKLAYIN

Finans365IOS uygulama için TIKLAYIN

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP