DOLAR

32,3315

0.24%
EURO

35,0829

-0.15%
ALTIN(gr)

2.295,90

0,82%
BİST 100

%
Maliye Bakanı Açıkladı! Vergilere Düzenleme Geliyor

Maliye Bakanı Açıkladı! Vergilere Düzenleme Geliyor

Maliye Bakanı Ağbal'ın vergilerle alakalı olarak yaptığı açıklamada bu vergilerin sahiplerinin ödemelerini gerçekleştirmelerinin gerektiğini ve bundan kaçınmalarında fayda olmadığını belirtti. Ayrıca vergilerle alakalı olarak yeni düzenleme yapacaklarını ifadelerine ekledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
Maliye Bakanı Açıkladı! Vergilere Düzenleme Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maliye Bakanı Naci Ağbal, vergi ödemeleriyle alakalı olarak yaptığı konuşmada yen düzenleme çalışmalarının yapıldığını sözlerine ekledi. Bakan Ağbal ayrıca vergi ödemelerini gerçekleştirilmesini bundan kaçışın olmadığını ifade etti.

STOPAJ ÜCRETLERİ YÜZDE 15’LİK BİR KISIM OLUŞTURUYOR

Maliye Bakanı Ağbal’ın vergi stopajını oluşturan ücretlerin %15’lik bir kısım oluşturduğunu belirtirken Bakanlar Kuruluyla alakalı olarak bu düzenin kabul edilmesinin gerekli olduğunu ve bununla alakalı olarak düzenlemelerin yapılacağını belirtti. Ağbal bu zamana kadar borçları olanların ödemelerinin gerekli olduğunu sadece belirli kişilerin ödemesinin mantıksız olabileceğini ifade ederek bütçe disiplininin sağlanması için bir takım düzenlemenin mantıklı olabileceğini sözlerine ekledi.

VATANDAŞLARIMIZIN HAKKI YENİLMEZ

Bakan Ağbal konuyla alakalı olarak konuşmasına devam ederek; mali sürdürülebilir ve mali açıdan yönetimin güçlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz diyen Bakan ağbal, kuralların ve kaidelerin olduğunu belirtti. Bakan Ağbal vergi kanunlarındaki boşluklar ve yorumlarla alakalı olarak haksız vergi ödemesinin mantıklı olmadığını belirtti. Devlet duyulan, güveni, itibarı, azaltmak istemez. Bizler vicdan sahibi insanlarız. Burada görevlerinde bulunan arkadaşlarımız var. Vatandaşlarımızın hakkı devlet dengesinde gözetilerek karar verilmesi gerekiyor.

Finansbank365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP