DOLAR

32,3683

0.15%
EURO

34,9841

-0.29%
ALTIN(gr)

2.324,09

0,21%
BİST 100

%
Muhteşem Cuma (Black Friday) Kampanyaları! iPhone X İndirimi Olacak MI?
  • Finans 365
  • Finans
  • Muhteşem Cuma (Black Friday) Kampanyaları! iPhone X İndirimi Olacak MI?

Muhteşem Cuma (Black Friday) Kampanyaları! iPhone X İndirimi Olacak MI?

Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimlerine çok az kaldı. Peki Black Friday kapsamında iPhone X indirimi olacak mı? Kara Cuma iPhone X indirimleri hangi mağazalarda olacak? Kara Cuma yada ülkemizde bilinen adıyla Muhteşem Cuma kampanyası kapsamında yapılacak bazı ürün indirimlerini sizlerle paylaşıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:55
Muhteşem Cuma (Black Friday) Kampanyaları! iPhone X İndirimi Olacak MI?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın önde gelen firmaları ve ürünleri Black Friday (Muhteşem Cuma) indirimlerine hazırlanıyorlar. 26 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan kampanyalar kapsamında çok sayıda marka büyük indirimler yapacaklar.

Türkiye’de çok sayıda marka ve üründe Muhteşem Cuma adıyla gerçekleştirilecek olan kampanyaların bazıları ise başlamış durumda. Bizlerde vatandaşların en merak ettiği indirimlerden birisi olan iPhone X indirimine dair detayları araştırdık.

EFSANE CUMA iPHONE X İNDİRİMİ OLACAK MI?

Apple dünya genelinde Blackk Friday indirimlerini etkili kullanan markaların başında geliyor. Türkiye’de daha önceki yıllarda bu kapsamda gerçekleştirilen kampanyalarda ciddi indirimler uygulayan markanın önümüzdeki Cuma günü de bu indirimleri uygulaması bekleniyor.

Geçtiğimiz senelerde ürünlerinde 1000 TL’ye varan indirimler uygulayan Apple’ın bu geleneğini devam ettirmesi bekleniyor.

Bu kapsamda, Black Friday (Muhteşem Cuma) kampanyasında iPhone X fiyatlarında da indirim olacak gibi görünüyor. Çoğu mağaza halen kampanyalarına dair bir bilgi vermezken bazıları ise indirimleri başlattılar bile. Vatan Bilgisayar, Teknosa gibi mağazalarda halen 8 bin TL olan iPhone X modeli, Black Friday indirimlerini başlatan Trendyol’da indirimli olarak 7 bin 299 TL’ye satışa sunuldu.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP