DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Notre Dame Katedrali için bağışlar 1 milyar doları geçti
  • Finans 365
  • Finans
  • Notre Dame Katedrali için bağışlar 1 milyar doları geçti

Notre Dame Katedrali için bağışlar 1 milyar doları geçti

Notre Dame Katedrali için bugüne kadar toplanan yardım tutarı 1 milyar doları geçti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:56
Notre Dame Katedrali için bağışlar 1 milyar doları geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransa’da tarihi Notre Dame Katedrali yangını sonrasında toplanan yardımların tutarı artıyor.

Yardımların devam ettiğini açıklayan Fransız yetkililer, yapılacak tüm yardımların Notre Dame Katedrali için büyük bir yardım toplandığını ve 10 yıl sürmesi beklenen tamirat ve onarımın yapılan yardımlardan karşılanacak olduğunu açıkladı.

Tarihi olması ve çok fazla ekonomik ve sembol öneme sahip olmasından dolayı Notre Dame Katedrali sadece Fransa için değil, tüm dünyada ilgi gören bir yapı.

Yangının sebepleri henüz araştıırlmaya devam ederken kundaklama ve benzer bir olaydan dolayı olmadığı, yangının arkasında yatan sebebin Notre Dame Katedralinin onarım sürecinde kendiliğinden ortaya çıkan bir yangın olduğu açıklandı.

Fransız yetkililer onarım sürecinde yapılacak olan çalışmalarda Notre Dame Katedralinin kapalı kalacak olduğunu, onarım süreci boyunca milyarlarca dolar harcanabilecek olduğunu açıkladılar.

Notre Dame Katedrali Fransa’ya getirisi çok fazla olan bir yapı hakkında Apple’dan “Fransızlar ve Notre Dame´ı bir umut simgesi olarak görenler için üzgünüz. Herkesin güvende olmasından mutluyuz. Apple Notre Dame Katedrali mirasının gelecek nesillere taşınmasına yardımcı olmak adına katedralin yenilenme çalışmalarına yardım edecek” açıklaması yapıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP