DOLAR

%
EURO

%
ALTIN(gr)

2.430,83

0,33%
BİST 100

%
Önümüzdeki Haftanın (7-11 Ocak 2019 ) Piyasa Beklentileri Neler?
  • Finans 365
  • Finans
  • Önümüzdeki Haftanın (7-11 Ocak 2019 ) Piyasa Beklentileri Neler?

Önümüzdeki Haftanın (7-11 Ocak 2019 ) Piyasa Beklentileri Neler?

Yeni yılın girmesinin ardından para piyasalarında oluşacak etmenler merak ediliyor. Peki önümüzdeki hafta piyasaları ne bekliyor? Detaylar Finans365.com'da.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Önümüzdeki Haftanın (7-11 Ocak 2019 ) Piyasa Beklentileri Neler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7 Ocak tarihinde başlayacak ve 11 Ocak tarihine kadar devam edecek hafta içerisinde piyasaların gözü kulağı Amerika’da olacak. Dolar kurunda yaşanan gelişmeler ve hareketliliğin en çok hissedildiği ülkelerden olan Türkiye’de ABD’den gelecek haberleri yakından takip ediyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA PİYASA BEKLENTİLERİ

Para piyasaları tarafından 07-11 Ocak haftasında, küresel piyasalarda FOMC (Federal Açık Piyasa Komitesi) toplantı tutanakları ve ABD TÜFE verisi yakından izlenecek. Bu kapsamda analistler tarafından yapılan değerlendirmelerde Fed’in 18-19 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirdiği toplantısı ile ilgili yayımlanacak tutanakların açıklanmasının ardından piyasalarda hareket yaşanabileceğine dikkat çekiyorlar. Ayrıca 11 Ocak Cuma günü Cari Açık Denge Verilerinin de açıklanmasının iç piyasada TL varlık fiyatlamaları açısından etkili olabileceği değerlendirmeleri yapılıyor.

ABD, ÇİN TİCARET SAVAŞLARI

Uluslararası piyasaların en önemli gündem maddesi olan ABD Çin Ticaret Savaşlarında yeni bir görüşmenin yapılacak olması da piyasaların takip edeceği konularından. Analistler, görüşmeler öncesi ve sırasında yapılacak açıklamalar ve bu açıklamalara yönelik haber akışları risk algısında volatilitenin yükselmesine neden olabileceğini söylüyorlar.

Finans Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP