DOLAR

32,5252

0.16%
EURO

34,6139

0.06%
ALTIN(gr)

2.490,68

0,21%
BİST 100

%
Pamukkale Turizm Konkordato İlan Eden Firmalar Arasına Katıldı!
  • Finans 365
  • Finans
  • Pamukkale Turizm Konkordato İlan Eden Firmalar Arasına Katıldı!

Pamukkale Turizm Konkordato İlan Eden Firmalar Arasına Katıldı!

Türkiye'nin en büyük turizm şirketlerinden biri olan Pamukkale Turizm Şirketi'de ne yazık ki konkordato ilan eden firmalar arasına katıldı...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:00
Pamukkale Turizm Konkordato İlan Eden Firmalar Arasına Katıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahip olduğu 600 yolcu otobüsü ve 56 yıllık köklü tarihi ile Türkiye’nin en büyük turizm markalarından biri olan Pamukkale Turizm konkordato ilan etti.

Nakit akışında yaşanan sorunlar nedeni ile ödeme zorluğuna düşen Pamukkale Turizm konkordato başvurusunda bulunarak borçlarını ödemek için 3 aylık erteleme kararı çıkarttı.

Pamukkale Turizm “Seferlerimiz Normal Seyrinde Devam Edecektir”

Konkordato ilan ettiklerini belirten şirket yetkilileri otobüs seferlerinin ise normal seyrinde ilerleyeceğini ve hiçbir aksama yaşanmayacağını dile getirdi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada “İçinde bulunduğumuz ekonomik şartların yarattığı olumsuzluklar sonucu borçlarımızı yapılandırmak zorunlu hale geldi. Bu kısa yapılandırma ve planlama sürecinde amacımız 3500 çalışanımız, aileleri, iş ortaklarımız ve yolcularımızdan oluşan tüm Pamukkale Turizm ailesinin haklarını korumak ve yolumuza çok daha sağlam adımlarla devam etmektir. Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp normal seyrinde devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

Pamukkale Turizm Konkordato Açıklaması

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP