DOLAR

32,5640

0.05%
EURO

34,9575

0.3%
ALTIN(gr)

2.423,39

0,02%
BİST 100

%
Sahibinden Sitesinden Satış Açıklaması Geldi

Sahibinden Sitesinden Satış Açıklaması Geldi

Sahibinden.com satılıyor haberlerinden sonra şirket yetkilisi konuyla alakalı bir açıklama yaptı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
Sahibinden Sitesinden Satış Açıklaması Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahibinden satılıyor haberlerinden dolayı bir açıklama yaptı. Medyada sahibinden yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen yetkililer gündemlerinde herhangi bir satışın söz konusu olmadığını olmayacağını söyledi.

Sahibinden satılacak yönünde çıkan haberlerin ardından şirket yetkilisi bir açıklama yaptı. “bu tarz haberlerin gerçeği yazsın yansıtmadığını ve sahibinden herhangi bir e-ticaret platformuna satılacağı yönünde çıkan medyadaki haberleri yalanladı. Ayrıca sahibinden alakalı bir yazılı açıklamada paylaştı.”

“Yapılan açıklamada söz konusu haberleri gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Bugün ulusal bir gazetede 4,8 milyar dolara sahibinden satılacağı yönünde bir haber yayınlandı. Söz konusu haber gerçeği yansıtmamaktadır şirketimizin gündeminde böyle bir konu ya da ileriye dönük bir satış bulunmamaktadır. Kamuoyuna doğru bilgilendirilmesi adına saygılarımızı sunuyoruz açıklamalarında bulundu.”

Ulusal gazetede yayınlanan habere göre Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitesi ilk planları arasında yer alan sahibinden ünlü bir İngiliz Ticaret firmasına satılacağı yönünde haberler çıkmıştı. Ayrıca 4,8 milyar dolar teklifin yapıldığı ve gelmiş geçmiş en yüksek teklifin olduğu açıklanmıştı. Ancak sahibinden açıklamada bu tarz bir teklifin olmadığını ayrıca şirket politikaları gereği sahibinden bu şekilde satılmayacağını duyurdu.

Sahibinden sadece araç satışlarında değil diğer ticaret alanlarında da 2018 yılında zirvede yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP