DOLAR

32,3785

0.16%
EURO

35,1844

-0.02%
ALTIN(gr)

2.325,02

0,26%
BİST 100

%
Tanzim satışlarda stok yok

Tanzim satışlarda stok yok

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tanzim satış noktalarında ürünler yok, vatandaş çok.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Tanzim satışlarda stok yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kurulan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın enflasyonu düşüreceğini belirterek başlattığı tanzim satışlarda ürün stoğu kalmadığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tanzim satışlarında çalışanlar marketlere de tanzim ürünlerinin gönderilmeye başlaması sonrasında ürün kalmadığı, stokların olmaması nedeniyle vatandaşa ürün satamadıklarını açıkladı.

Ankara’da seçimlerden sonra tanzim satış noktaları kaldırılırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kurulan tanzim satış çadırlarının kaldırılıp kaldırılmayacak olduğu merak konusu olmuştu.

İBB tarafından tanzim satışlar devam ederken, 3 aylık sözleşme imzalanması nedeniyle satışların Haziran ayına kadar devam etmesi bekleniyor.

Stokta ürün bulunmadığı için tanzim satış çadırlarının önünde saatlerce bekleyen birçok kişi ise sınırlı olarak satışı yapılan meyve ve sebze ürünlerine ilgi gösteriyor. Bazı vatandaşlar tanzim satışlara tepki gösterirken, bazıları ise desteklediklerini belirtiyor.

Tanzim satışların marketlere de ürün gönderilmesi ve e-PTT satışının olması nedeniyle stok sorunları olduğu, ancak stok sorunlarının giderilebilecek olduğu belirtiliyor. Henüz resmi açıklama ise yapılmış değil.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP