DOLAR

32,3789

0.16%
EURO

34,9661

-0.34%
ALTIN(gr)

2.324,21

0,22%
BİST 100

%
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Bir Ton Bakliyat Satılmak Üzere Hazır
  • Finans 365
  • Finans
  • Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Bir Ton Bakliyat Satılmak Üzere Hazır

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Bir Ton Bakliyat Satılmak Üzere Hazır

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tanzim satışların devam edeceğini ve bakliyat stokları olduğunu söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:21
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Bir Ton Bakliyat Satılmak Üzere Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tanzim satışların devamettiğini söyledi. Bekir Pakdemirli tanzim satışlara ilişkin olarak dünitibarıyla 60 ton nohut 50 ton yeşil mercimek satışı tamamlandı.

Ayrıca 35 tonda pirinç satılmak üzere depolarda hazırduruyor 1000 tonun üzerinde bakliyat şu anda hazır yakın zamanda marketlerindepazarlarında tanzim satış fiyatlarına yaklaşacağını düşünüyoruz. Ayrıca Tarım veOrman Bakanı Bekir Pakdemirli su ürünleri yetiştiricileri desteklerinizi de 1Mart cuma günü akşamı ödüyor olacağız bunun da toplam 53 milyon lira olacağınısöyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bakan Pakdemirli bakliyat satışlarınınhız kesmeden devam ettiğini söyledi. Nohut ve yeşil mercimek satışlarınıntamamlandığını ayrıca stoklarını 35 ton pirincin bulunduğunu söyledi. Hali hazırda1000 tonun üzerinde stok olarak bakliyat beklettiklerini ve bunlarınsatılacağını söyledi. Ayrıca marketlerin ve pazarlarında bakliyat fiyatlarınıtanzim satış noktaları için en yakın bir şekilde çekmede çekmesi gerektiğinisöyledi.

Bakan Pakdemirli tanzim satışların havanın kötü olduğudönemde domates biber patlıcan üzerinden devam ettiğini ayrıca iktidarı yoketmeye çalışan ve operasyon düzenleme çalışan insanların sebze ve meyvefiyatlarını yukarı çekerek iktidara darbe vurmaya çalıştığını ancak bunubaşaramadıklarını söyledi. Fiyatların bir hafta içerisinde yüzde elliye kadarineceğini söyleyen Pakdemirli e- PTT üzerinden sebze ve meyve satışı ilevatandaşlarımıza bu hizmeti de verdik. Yani Ankara ve İstanbul’da tanzimsatışları yapılmasının diğer şehirlere de çok büyük faydası olduaçıklamalarında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP