DOLAR

32,5881

0.28%
EURO

34,8249

0.11%
ALTIN(gr)

2.491,63

0,31%
BİST 100

%
Teknokredi Nedir? ING Bank Teknokredi Nasıl Kullanılır?

Teknokredi Nedir? ING Bank Teknokredi Nasıl Kullanılır?

ING Bank tarafından sunulan Teknokredi nedir? Teknokredi ne için ve hangi mağazalarda saat kaçla kaç arasında kullanılır?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:45
Teknokredi Nedir? ING Bank Teknokredi Nasıl Kullanılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknolojik ürünlere özel olarak çıkarılan bir kredi olan teknolojik ürün kredileri ile birlikte ING Bank bu alanda öncü bankalardan birisi.

Teknokredi adı altında vatandaşlara teknoloji kredisi sunan banka, teknolojiye dair ihtiyaçlarınızın karşılanması konusunda düşük kredi faizleri ile aylık taksit ödemesi yapabilecek olduğunuz şekilde kredi sunuyor.

Teknokredi Nedir?

Teknokredi bir teknolojik ürüne ihtiyacınız var ve almak istiyorsunuz ama nakit paranız yok veya taksitle almak istiyorsunuz ama taksit sadece kredi kartına yapılıyor veya taksit yapılmıyor ise devreye giriyor.

Belirlenen limitlerde ürünün fiyatı kadar Teknokredi başvurusu yaparak istediğiniz teknolojik ürüne hemen sahip olabiliyorsunuz.

Haftanın 7 günü Teknokredi başvurusu yapabildiğiniz üzere sadece belirli mağazalardan Teknokredi kullanabilirsiniz:

ING Bank 10.00 ila 22.00 arasında Teknokredi başvurusu yapılabilecek olduğunu ve bu saatlerde yapılan başvurulara kısa süre içerisinde yanıt verilecek olduğunu resmi internet sayfasında açıklamış.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP