DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: Müşterilerimizle duygusal bağları güçlendireceğiz
  • Finans 365
  • Finans
  • Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: Müşterilerimizle duygusal bağları güçlendireceğiz

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: Müşterilerimizle duygusal bağları güçlendireceğiz

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, duygusal bağları geliştirecek olduklarını açıkladı. Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, müşteriler ile aralarına mesafe koymayacaklarını açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: Müşterilerimizle duygusal bağları güçlendireceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, müşteriler ile duygusal bağlarını geliştirecek olduklarını ve müşterileri ile aralarına mesafe koymayacak olduklarını açıkladı.

Turkcell’in Türkiye’de başarılı çalışmalara imza atması için yeniliklere devam edecek olduklarını belirten Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, müşterilerine sunacakları yeni teknoloji ürünler ve hizmetler ile birlikte duygusal bağların daha iyi gelişecek olduğunu açıkladı.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “Türkiye’ye baktığımız zaman altyapı konusunda gitmemiz gereken ciddi bir yol var. Teknoloji ve gelişim anlamında her şey dijitalleşme üzerine kurulu. Altyapının geniş kitlelere ulaşması çok kritik. Türkiye’de 20 milyon kadar ev var, fiber altyapının ulaştığı ev sayısı ise 5 milyon. Yüzde 25’in çok düşük olduğu aşikar. Bu iş yerel yönetimle ilgili ama son dönemde daha çok Ulaştırma Bakanlığı ve BTK ile ilerleniyor. Altyapıyı yapma konusunda ortak protokole imza attık ama maalesef gelişme olmadı. Şimdi yaklaşık 4.5 sene seçim gözükmüyor. Merkezi ve yerel yönetimlerin uyumu ve yatırımlarla bu farkı kapatabiliriz. 5G, nesnelerin interneti, yapay zeka konusunda ilerleme sağlayabiliriz.” dedi.

Murat Erkan, Turkcell’in çalışmalarını sürdürdüğü ve bu teknolojik çalışmalar sırasında altyapısını güçlendirmek için çalışmalar yapmaya devam edeceğini açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP