DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Türkiye Petrolleri (TP) Enflasyonla Mücadele Kapsamında Benzine İndirim Yaptığını Açıkladı
  • Finans 365
  • Finans
  • Türkiye Petrolleri (TP) Enflasyonla Mücadele Kapsamında Benzine İndirim Yaptığını Açıkladı

Türkiye Petrolleri (TP) Enflasyonla Mücadele Kapsamında Benzine İndirim Yaptığını Açıkladı

Türkiye'nin yerli akaryakıt şirketi Türkiye Petrolleri, Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında benzin fiyatlarında indirime gideceğini açıkladı. TP'den yapılan benzin indirimi açıklamasında indirimlerin 29 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Türkiye Petrolleri (TP) Enflasyonla Mücadele Kapsamında Benzine İndirim Yaptığını Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Çağdaş Demirağ yapmış olduğu bir açıklama ile şirket olarak “Enflasyonla Topyekün Mücadele” programına destek vereceklerini açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığınca başlatılan “Enflasyonla Topyekün Mücadele” programı kapsamında benzin fiyatlarında indirime gidileceğini duyuran Çağdaş Demirağ’ın indirim miktarı ve uygulamaya geçeceği süreye dair şu açıklamalarda bulundu.

TP’DEN ENFLASYONLA MÜCADELE KAPSAMINDA BENZİN İNDİRİMİ

Türkiye’nin yerli akaryakıt şirketi Türkiye Petrolleri tarafından benzin indirimine ilişkin yapılan açıklamada, müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmaya çalıştıklarını belirtildi. Bu kapsamda 55 yıllık deneyim ile hizmete devam ettiklerini vurgulayan Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Çağdaş Demirağ ekonomi konusuna dair şirket olarak attıkları adımı açıkladı.

29 Kasım tarihinden itibaren TP olarak benzinin litre fiyatında 5 kuruşluk indirim yaptıklarını dile getiren Çağdaş Demirağ şu ifadeleri paylaştı.

“Bugün ülkemizin yaşadığı sorunlarda çözümün bir parçası olmak için elimizi taşın altına koyuyor ve ülke genelinde bulunan 700’e yakın istasyonumuzda geçerli olmak üzere benzin ve motorinde, bayilerimizle birlikte kazancımızdan fedakarlık ederek bu gece yarısından itibaren tavsiye edilen pompa satış fiyatları üzerinden litrede 5 kuruş indirim uyguluyoruz.”

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP