DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Ekonomik İstikrar Paketleri Kampanyaları ile Muhteşem Kredi Fırsatları
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ekonomik İstikrar Paketleri Kampanyaları ile Muhteşem Kredi Fırsatları

Ekonomik İstikrar Paketleri Kampanyaları ile Muhteşem Kredi Fırsatları

Halkbank vatandaşın yüzünü güldürecek harika bir haber ile geldi, bu kapsamda ekonomik istikrar paketi kampanyaları ile 25 bin Tl’ye varan ihtiyaç kredisi desteğinden yararlanmak mümkün olacak. İşte tüm detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:26
Ekonomik İstikrar Paketleri Kampanyaları ile Muhteşem Kredi Fırsatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 Haziran ayında ödemeye başlanacak olan kredi fırsatı başladı, Halk Bankası şimdi çek ilk taksiti 2021 Haziran’da öde kampanyası ile vatandaşın bu zorlu pandemi döneminde azda olsa rahatlamasına olanak sağlıyor. Büyük kampanyanın başladığı bugün resmen duyuruldu, ekonomik düzeni korumak amacıyla başlatılan ekonomik istikrar paketi kredi paketi ile düşük faiz oranları kullanılarak 25 bin Tl’ye varan krediler çekilebilecek.

Düşük Faiz Oranları İle Geliyor

Devlet bankalarından ve diğer özel bankaların sunduğu çeşitli kredi paketleri için faiz oranları %0.37 olarak belirleniyor, düşük faiz oranlı kredi fırsatları hem vatandaş için hem de yeni pandemi tedbirleri için büyük önem taşıyor. Özellikle zor durumda kalan esnafı korumaya yönelik başlatılan çalışmalardan sınırsız sayıda kişi yararlanabilecek, ancak önce başvuru yapılması gerekiyor.

Peki başvuru şartları ve detayları neler?

Vatandaşın yüzünü güldürecek Halk Bankası kredi kampanyasından yararlanabilmek için öncelikle başvuru yapılması gerekiyor. Kredinin senelik maliyeti %4.5 olarak belirtildi ve 3 yıl vade imkanı da sunuyor. Vatandaş düşük faiz oranı ile kredi desteğinden yararlanabilecek, özellikle esnafa ödeme kolaylığı sunarak yardım ediyor.

Krediyi şimdi çekerek ihtiyaçlarını karşılayabilir, Haziran 2021 tarihine kadar da kendinizi toparlayarak daha kolay bir şekilde ödeyebilirsiniz. Şu da bir gerçek ki, kış aylarında ödemeler daha zorlu oluyor. Başvurular ise internet sayfasından alınıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP