DOLAR

32,6044

0.38%
EURO

34,7277

-0.04%
ALTIN(gr)

2.496,01

0,48%
BİST 100

%
Emekli Olmayanlar Müjde! Başvuran Herkese Geri Ödemesiz 2 Bin 135 TL Veriliyor!
  • Finans 365
  • Finans
  • Emekli Olmayanlar Müjde! Başvuran Herkese Geri Ödemesiz 2 Bin 135 TL Veriliyor!

Emekli Olmayanlar Müjde! Başvuran Herkese Geri Ödemesiz 2 Bin 135 TL Veriliyor!

Son dakika olarak verilen bu haber emekli olmayan vatandaşların yüzünü güldürdü. Yapılan duyurular kapsamında başvuru dâhilinde her vatandaşa 2 bin 135 TL verilecek bütün detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:56
Emekli Olmayanlar Müjde! Başvuran Herkese Geri Ödemesiz 2 Bin 135 TL Veriliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika duyuruları arasında yer alan bir haber, emekli olamayan vatandaşların yüzünü güldürecek nitelikte oldu. Yapılan duyurular altında emekli olamayan her vatandaş için başvuru dâhilinde 2 bin 135 TL olarak ödeme yapılacak.

Vatandaşlar senelerce çalışıp prim ödemelerinde bulunması halinde hala bazı sebeplerden ötürü emekli olamamışlarsa devlet tarafından verilecek olan bu ödeneklerden yararlanma olanaklarına sahip olacaklar. Birçok vatandaşın merak içinde beklediği bu sevindirici haberin ayrıntıları nelerdir? Ödemelerden faydalanmak isteyen vatandaşlar nereye başvuruda bulunacak?

Devlet 2 Bin 135 TL Ödeme Sağlayacak

Gündeme düşen bu haberle birlikte 10 yıl boyunca prim ödemeleri yapmış fakat diğer emeklilik koşullarını yerine getirememiş olan vatandaşlar maalesef emekli olamamaktadır. Bunun sonucunda ortaya çıkan mağduriyetlerin önlenmesi adına yapılan çalışmalar sonucunda bu mağduriyet giderilmeye çalışılacak.

10 Yıl Prim Ödemesi yapmak Gerek

10 yıl süreyle prim ödemesi bulunan ancak emekli olamayan vatandaşlar için devlet desteği sağlanacak. Uygulama kapsamında emekli olamayan bireyler için 3 ayda bir verilmesi planlanan bu ödeneklerden sadece 65 yaş ve üzeri vatandaşlar yaralanma olanağına sahip olacak. Bu şartlara uygun vatandaşlar ikamet ettikleri şehirlerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıf müdürlüklerine TC kimlik numaralarıyla yapacakları müracaatlar sonrasında bu devlet yardımından yararlanma olanağına sahip olacaklar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP