DOLAR

32,5856

0.3%
EURO

34,7141

-0.15%
ALTIN(gr)

2.520,74

1,48%
BİST 100

%
Emekli Vatandaşa Özel Fırsat: 60 Ay Vadeli 100 Bin Lira Kredi İmkanı Sağlanacak!
  • Finans 365
  • Finans
  • Emekli Vatandaşa Özel Fırsat: 60 Ay Vadeli 100 Bin Lira Kredi İmkanı Sağlanacak!

Emekli Vatandaşa Özel Fırsat: 60 Ay Vadeli 100 Bin Lira Kredi İmkanı Sağlanacak!

HalkBank emekli vatandaşın yüzünü güldürecek müjdeli haberi verdi! 60 ay vade avantajıyla yüz bin liraya kadar kredi imkanlarından yararlanmak mümkün, üstelik sadece yüzde 1.18 faiz oranları ile imkanlar sunulacak! Kimler bu imkandan yararlanabilir? İşte konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Emekli Vatandaşa Özel Fırsat: 60 Ay Vadeli 100 Bin Lira Kredi İmkanı Sağlanacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HalkBank 60 ay vade imkanlarıyla yüz bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor, beş farklı ödeme planı ve yüzde 1.18 faiz oranları ile emekli vatandaşa pratik şartlar altında konfor sağlıyor. Bu krediyi almak isteyen adayların belli başlı şartları karşılıyor olmaları gerekir. HalkBank tarafınca sunulan bu avantajlı kredi paketi müşterilerine özel verilen ya da maaşlarını HalkBank’a taşıyan emekli vatandaşlara verilecek. HalkBank tarafınca verilen bu kredi paketi ihtiyaç kredisi faiz oranları kapsamında olacak tahsis etmek ücretliyse oran yüzde 1.18 olarak belirlendi. Aylık olarak verilecekse bu oran yüzde 1.23 olarak belirlendi. Bu müjdeli haberi duyan emekli vatandaşlar başvuru detaylarını merak edip araştırmaya başladılar.

İhtiyaç Kredisi Başvuruları Nasıl Olacak?

HalkBank tarafın tarafından sağlanan bu kredi paketinden yararlanmak isteyen vatandaşlar öncelikle maaşlarını HalkBank’a taşımalıdırlar, maaş müşterisi olmayanlar bu işlemi yapmaları gerekir. Maaş taşıma işleminde taahhütü yapan emekli vatandaşlar için başka bir şart aranmamakta, başvuru için 3452’ye boşluklu şekilde EMEKLİ TC KİMLİK NO, GELİR VERGİSİ, TALEP EDİLEN TUTAR bilgileri kısa mesaj olarak gönderilmelidir. Sms ile başvuru yapmak istemeyen vatandaşlar en yakın HalkBank şubesine giderek başvuru yapabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP