DOLAR

32,4314

0.05%
EURO

34,4849

-0.07%
ALTIN(gr)

2.488,33

0,23%
BİST 100

%
Emekliler Aylardır Bu Günü Bekliyorlardı! Gün İçerisinde Hesaplara En Az 2044 TL Yatacaktır!
  • Finans 365
  • Finans
  • Emekliler Aylardır Bu Günü Bekliyorlardı! Gün İçerisinde Hesaplara En Az 2044 TL Yatacaktır!

Emekliler Aylardır Bu Günü Bekliyorlardı! Gün İçerisinde Hesaplara En Az 2044 TL Yatacaktır!

Emekli vatandaşlar son günlerde büyük bir merakla beklemiş oldukları zamlı maaşlar sonun da artık gün içerisinde hesaplarına yatacaktır. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:49
Emekliler Aylardır Bu Günü Bekliyorlardı! Gün İçerisinde Hesaplara En Az 2044 TL Yatacaktır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok da iş kolunda çalışma hayatına da devam etmiş olan SSK ve memur emeklileri için de maaşlarında almış olacakları zamlarına da bu hafta içerisinde de kavuşacaklardır. SSK ve bağkur emeklileri için de gelecek olan zamlı maaş ödemeleri de gün içerisinde verilmeye başlanacaktır. Esnaflar için de ayrıca en az 2044 TL hesaplarına da yatacaktır. Emekli vatandaşlarında uzun zamandır beklemiş oldukları zamlı maaşlar artık yatmaya başlayacaktır. Vatandaşlar artık bekledikleri ocak zamlarına kavuşabileceklerdir.

Zam Oranı Yüzde 8,36 Zam Olacaktır

Emekli maaş zamları 4 Ocak tarihinde de açıklanmış olan aralık ayına da dair enflasyon oranının dan sonradan da netlik kazanmış oldu. Bundan sonradan da SSK emeklileri için de ocak ayında gelmiş olan zam oranında da yüzdelik 8,36 olarak da açıklanmış oldu. 18 Ocak tarihi itibari ile de hesaplara da artık yatırılmaya başlanmıştır. Ödemeler de en son ayın 26’sı ile de tamamlanmış olacaktır. Memur emeklileri için de belirlenmiş olan da zam oranları da farklı olarak da geçtiğimiz günlerde de hesaplara da artık yatırılmaya başlanmıştır. Zamlı maaş ödemeleri için de Bağkur emeklileri de artık sıraya girmeye başladı. Bağkur emeklileri için de gün itibari ile zamlı maaş ödemeleri başlayacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP