Emeklilere Bayram Öncesi Müjde! Çift İkramiye ve Zam!

Emeklilere Bayram Öncesi Müjde! Çift İkramiye ve Zam!

Korona virüsünün ekonomiye ve satın alma gücüne vurduğu darbe ile sarsılan emekliler yapılacak olan ikramiye ödemeleri ve maaş zammı ile nefes alabilecekler. Emekli bu yaz bayram edecek. 2 emekli ikramiyesi ve Temmuz ayında zamlı maaşlar alınacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:14
Emeklilere Bayram Öncesi Müjde! Çift İkramiye ve Zam!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüsünün ve enflasyonun vermiş olduğu ekonomik tahribatlar bir nebze olsun onarılacak. Aldıkları maaşlar ile geçinmekte zorlanan emeklilere verilecek olan ikramiyeler ve maaş zammı adeta can suyu olacak.

Maaşlarına yapılacak zammı ve verilecek ikramiyeleri dört gözle bekleyen emekliler ödemelerin yapılacağı zamanı adeta iple çekiyorlar. En düşük emekli maaşının 1500 TL’ye çıkarılmış olması emekliyi az da olsa rahatlatmıştı. Alınacak olan ikramiyeler ve zamlı maaşlar ile emekliler rahat bir nefes alacak.

Emeklinin Eline Geçecek Olan Paranın Takvimi

Emekliler için bu yaz tam anlamıyla harika geçecek. İlk olarak Ramazan Bayramı ikramiyelerini alacak emekliler Temmuz ayında zamlı maaşlarını alacak. Daha sonra ise kurban bayramı ikramiyelerini alacaklar.

SSK Bağkur ve memur emeklileri için bu yaz gerçek anlamda kazançlı geçecek.

Geçen yaz bayram ikramiyesi hakkı elde eden emekliler bu yaz hem iki bayram ödemesi (birini aldılar) alacak hem de temmuz zammı ile birlikte zamlı maaşlarını almış olacaklar. Ramazan Bayramı ikramiyesini önceden alan emekli kurban bayramı ikramiyesini de bayram öncesi alacak.

Ödemelerin yatırıldığı tarihe kadar emekli aylığı bağlananlar da bu yılın ilk ikramiyesinden yararlanabilecekler.

Kesim tarihini ise Sosyal Güvenlik Kurumu duyuracak tüm emeklileri maaşlarını temmuz ayında zam yapılacak en az %5 yapılacak zam ile temmuz ayında emekliler zamlı maaşlarını almış olacaklar.

Bayram ikramiyelerini memur SSK ve Bağkur emeklileri bayram öncesinde alacak SSK ve Bağkur emeklileri de bu yılın ilk yarısında gerçekleşen enflasyon zammı oranında faydalanacaklar.

Emekli maaşları ve ikramiyeler ile ilgili görüş ve önerilerinizi alttaki yorum bölümünden paylaşarak sesinizi kamuoyuna duyurabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP