Emeklilere Bir Müjde Daha! Bin TL Daha Alabilirsiniz!

Emeklilere Bir Müjde Daha! Bin TL Daha Alabilirsiniz!

Emeklilere yapılan iyileştirme ve düzenlemelere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Emekli vatandaşlar da emekli maaşlarına yapılacak zamları araştırmaya ve takip etmeye başladı. Ülkemizde milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisi sondakika zam haberlerini takip ederken bu yıl emeklilere beklemedikleri bir yerden yeniden zam haberi daha geldi. Haberin devamı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:54
Emeklilere Bir Müjde Daha! Bin TL Daha Alabilirsiniz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli maaşlarını bankalardan alan milyonlarca emekli artık bankaların verdiği promosyonları dikkatle takip ediyor. Bankaların 2020 yılında vereceği promosyonlar emekliler için yeni gelir kapılarından birisi özellikle bazı özel bankalar emeklilere neredeyse bin lira emeklilik promosyonu vermeye başlayacak. Peki bankaların emekli maaşlarına verdikleri promosyon ne kadar?

Emeklilere verilen promosyonlar son dönemde 1000 liraya kadar ulaştı. Emekli maaşları bin liraya kadar olan emekliler bankalardan 300 lira , bin lira ile 2 bin lira arası olan emekliler 500 lira ve 2 bin liranın üzerinde emekli maaşı alanlar 700 lira banka promosyonu alabiliyordu.

Yeni yılda bankaların promosyon teklifleri de artacak. Özellikle bin liraya kadar maaş alan emekliler bankalardan 1000 lira promosyon alması bekleniyor. Bankaların promosyon almak isteyen emeklilerden istedikleri tek şart emekli maaşlarını 3 yıl boyunca o bankadan almaları.

İşte Bankaların Güncel Emekli Maaşı Promosyonları,

Ziraat Bankası

Kamu bankası olan Ziraat Bankası emekli maaşlarını bankadan alan müşterilerine bin liraya kadar olan maaşlarda 500 lira, bin lira ve 2 bin lira olanlara 375 lira ve 2 bin liranın üzerinde emekli maaşı olanlara 80 lira promosyon veriyor.

Denizbank,

Emekli maaşını bankadan alan müşterilere 750 lira emeklilik promosyonu verirken diğer yandan emekli maaşı bankadan alması için yeni emekliye referans olması durumunda ayrıca 100 tl promosyon veriyor.

TEB Emekli Maaşı Promosyonları,

Banka emekli maaş miktarına göre 450 liraya kadar promosyon verirken, otomatik ödeme talimatı verene 550 lira daha nakit ödeme yapıyor. Böylece banka toplam bin liraya kadar promosyon ödemesinin yanında emeklilere özel 3 ay ertelemeli kredi kullanma imkanı sağlıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP