Emeklilere Faizsiz Kredi Ne Zaman Verilecek 2018

Emeklilere Faizsiz Kredi Ne Zaman Verilecek 2018

Milyonlarca emekli tarafından beklenen emekliye faizsiz kredi müjdesi için beklenen adımlar bir türlü atılmıyor. Hükümet seçim öncesi emekliye bayram ikramiyesi ödemelerine başlanacağını duyurdu ancak faizsiz kredi desteği hakkında hiçbir açıklamada bulunmadı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
Emeklilere Faizsiz Kredi Ne Zaman Verilecek 2018
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliye Faizsiz Kredi Ne Zaman Verilecek Son Dakika 2018

Aslında tüm emekliler seçim öncesi faizsiz kredi müjdesi gelmesini bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından konut kredisi faiz oranları için yapılan baskının sonuç getirmesi ve konut kredisi faiz oranları düştü müjdesi gelmesi de emekliler için umut olmuştu.

Emekliler en azından Ziraat Bankası emekli kredisi ve Halkbank emekli kredisi paketi gibi kamu bankaları üzerinden kendilerine faizsiz kredi kullandırılmasını bekliyordu. Ancak hükümet kanadından bu konu hakkında hiçbir açıklama gelmedi. Derneklerin yapmış oldukları tüm baskılara rağmen emekliye faizsiz kredi hakkında hiçbir adım atılmadı.

Umut Kalmadı, Faizsiz Kredi Desteği Artık Çok Zor

Emeklilere faizsiz kredi veren bankalar müjdesi için emekliler her geçen gün ümitlerini yitirirken konunun üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen hükümet tarafından hiçbir adım atılmaması da bundaki payı büyük oldu.

Dolar kurunun sürekli yükselmesi ve emeklilere bayram ikramiyesi ödemesi bütçe yükünü arttırırken cari açık ile mücadele kararı alan hükümetin bu kararı çıkarması artık çok zor gözüküyor. Yani kredi faiz oranları düşmedikten ve ülkenin ekonomik göstergelerinde büyük bir iyileşme görünmeden emeklilere faizsiz para verilmesi çok zor görünüyor. Bunun yerine hükümetin yeni dönemde emekliye 3 maaş faizsiz avans gibi daha küçük kaynak gerektiren desteklere yönelecek gibi görünüyor. Kayynak: finans365

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP