Emeklilere Sürpriz Ödeme! Bu Formu Doldurarak 1600 TL Ödeme Alabilirsiniz?

Emeklilere Sürpriz Ödeme! Bu Formu Doldurarak 1600 TL Ödeme Alabilirsiniz?

Emekliler bankalardan 1600 TL alabilirler. Bankalar ise bu durumu biraz yumuşatacak. İşte yapılacak ödemeler ile ilgili detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:03
Emeklilere Sürpriz Ödeme! Bu Formu Doldurarak 1600 TL Ödeme Alabilirsiniz?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre devlet ve bankalar emeklilerin durumu hakkında masaya oturdu. Devletten destek alan emeklilerin maddi olarak zor günlerden geçtikleri aşikar. Durum böyle olunca para gelecek her kaynağı değerlendiren emeklilerin yüzüne kapılar biraz sert kapanıyor. Alınan emekli maaşları baazen kredi alam için teminat olamıyor. Yaşanan bu can sıkıcı durumu devlet kamu bankaları ile çözmüş oldu. Vakıf Bank, İş Bankası, Ziraat bankası gibi güçlü ve köklü 3 banka emeklilere promosyon vermek için kolları sıvadı. Emeklilerin alacağı bu promosyon her sene tekrarlanacak bundan dolayı emeklilerin kontrolleri sıkı yapılacak. Belli şartlar dahilinde alınacak olan bu promosyonlar geri ödemesiz olacak bundan dolayı emeklilerin panik olacağı bir durum söz konusu değil.

Ödemeler Sabit Yapılacak

Emekli aylıklarını yukarda zikredilen bankalara taşıyan emeklilere bankalar taahhütname imzalatmış olacak. İmzalanan taahhütname neticesinde emekliler bankaların 1 yıllık daimi müşterisi olacak. Bu esnafsa bankaların birçok seçeneğinde faydalanmış olacaklar ve kredi kampanyalarını ilk olarak bu kesin görmüş olacak. 1 yılın somunda tekrara taahhütname imzalandığında emeklinin hesabına 1600 TL yatmış olacak. Yatan bu tutarın artma ya da azalma gibi bir eğilimi bulunmuyor bu tamamen bankaların inisiyatifine bırakılan bir konu değil. Artışın olması ise devlettin ekonomik politikalarına bağlı bir durum olacak. Emeklilere verilecek olan promosyonlar daha önceden maaş bazlı olarak artıyordu ancak şimdilerde bunun böyle olmayacağı herkese sabit 1600 TL ödeneceği açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP