DOLAR

32,6034

0.39%
EURO

34,8120

0.22%
ALTIN(gr)

2.495,53

0,46%
BİST 100

%
Emekliye Müjdeli Haber! 8 İyileştirme Birden Bekleniyor

Emekliye Müjdeli Haber! 8 İyileştirme Birden Bekleniyor

Yaşanan enflasyonlarla birlikte aldıkları maaşları eriyen emekliler için sevindirici haberler geldi. Emekliler için 8 yeni fırsat kapıda hükumet çalışmalara başladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Emekliye Müjdeli Haber! 8 İyileştirme Birden Bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hükümet emeklileri için yeni fırsatlar sunuyor. Emekliler için iyileştirmeler 2020 yılında da devam edecek.

Ayrıca emeklilerin talep ettiği 8 öneri çalışmalar devam ediyor. Emekliler için ek ödeme artışından aile yardım desteği ne kadar çok sayıda yenilik bekleniyor.

Hükümet yeni düzenlemelerle birlikte emeklinin yüzünü güldürmek için çalışmalar yapmaya karar verdi. Emekliler için ikramiyeden promosyona sağlık hizmetlerinde daha uygun şekilde bakılmaya kadar çok sayıda farklı iyileştirme yapılması bekleniyor. Konuyla alakalı Türkiye Emekliler Derneği emeklilerin istediği 8 talebi de gündeme getirdi.

Derneğin Başkanlar Kurulu toplantısında emeklilerin hayat şartlarını yükseltecek olan 8 talep tartışıldı ve gündeme getirildi. Emekliler 65 yaş ve üzeri ücretsiz ulaşım hakkını her yerde aynı şekilde kullanılmasını istiyor. Ayrıca 2000 sonrasında emekli olanlar için intibak yapılması prim kazançları ve prim ödeme gün sayılarının da bakılmadan emekli maaşlarının tekrardan hesaplanmasını istiyorlar.

Emekliler her dini bayram öncesinde hem kendilerine promosyon hem de emekli aylıklarında artış bekliyor. Sağlık katkı payları emeklilerden alınmamalı emeklilerin istekleri Türkiye Emekliler Derneği tarafından açıklandı. Hükümet kanadı ile yapılacak görüşmelerin ardından ne tarz adımlar atılacak da belirlenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP