DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Enflasyon ile Mücadele Programının Ne Zaman Açıklanacağı Belli Oldu
  • Finans 365
  • Finans
  • Enflasyon ile Mücadele Programının Ne Zaman Açıklanacağı Belli Oldu

Enflasyon ile Mücadele Programının Ne Zaman Açıklanacağı Belli Oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nın ne zaman açıklanacağını belirtti. Konu ile ilgili detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Enflasyon ile Mücadele Programının Ne Zaman Açıklanacağı Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Albayrak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, Türkiye Bankalar Birliğinin (TBB) işletmelerin bankalara ve diğer finansal kuruluşlara olan borçlarının vadelendirilmesine ilişkin tavsiye niteliğindeki kararını değerlendirdi.

BAKAN ALBAYRAK’IN AÇIKLAMALARI

Bunun yanı sıra Bakan Albayrak, TBB’nin, reel sektörün kredi borç ödemelerinin yapılandırılmasına ilişkin tavsiye kararını çok önemli gördüğünü vurguladı. Bakan Albayrak, 15 milyon TL’in altındaki borçlar, 6 ay ödemesiz, 24 aylık vadeyle yapılandırılacağını bildirdi. Ayrıca bu kararı alan TBB’ye teşekkür eden Bakan Albayrak içinden geçilen sürecin zorluklarına rağmen, tüm paydaşlara sağlanan güçlü koordinasyon ve iş birliğiyle zor süreçlerin üstesinden geldindiğini vurguladı.

Bakan Albayrak Enflasyonla Topyekun Mücadele Programının yarın açılanacağını ifade ederek bu dayanışmanın çok daha ileri taşınacağını belirtti.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP