Ertelemeli Kredi Dönemi Başlıyor Hangi Bankalarda Geçerli Olacak?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ertelemeli Kredi Dönemi Başlıyor Hangi Bankalarda Geçerli Olacak?

Ertelemeli Kredi Dönemi Başlıyor Hangi Bankalarda Geçerli Olacak?

Kredi imkanı sağlayan bankalar yeni bir çalışma yapmak için kolları sıvadı. Herkese ertelemeli kredi verilmeye başlanacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:54
Ertelemeli Kredi Dönemi Başlıyor Hangi Bankalarda Geçerli Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankalarının çalışmasına göre vatandaşa 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunulacak. Uygun ödeme seçeneklerine ek olarak verilecek bu hizmette vatandaşın bütçesinin sarsılmamasına dikkat dilecek. Ertelemeli kredi için şartlar belirlenecek. Özellikle bu şartlar kendini kredi limiti ile belli edecek. Krediden tüm vatandaşların yararlanması isteniyor. Bundan dolayı kefil ve teminat göstermeden ziyade düzenli gelir sahibi olmak daha önemli olacak. Nakit paraya ihtiyaç duyan vatandaşlar ertelemeli kredi imkanıyla beraber bankalara akın etti. Ertelemeli kredinin bir diğer amacı ise kişilerin ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılaması olarak açıklandı. Bu sayede vatandaş ekonomik olarak toparlanmış da olacak. Tüketim kredisi başlığı altında verilecek kredi için farklı detaylar da söz konusu.

Faiz Oranları Aşırı Düştü

Sosyal Hayatı Destekleme projesinin bir parçası olan çalışmayla milyonlarca vatandaş kredi alabilecek. Ödeme şartlarından dolayı kredi almaya çekinen vatandaşın önünde bir engel kalmadı. Faiz oranlarının da düşük olması kredi kampanyasını daha da cazibeli hale getirdi. %0.55 oranında faiz uygulayacak olan bankalar 3 veya 6 ay geri ödeme almadan kredi imkanı sağlayacak. 4 farklı bankanın uyguladığı bu sistem ilerleyen dönemlerde bütün bankalara sirayet edecek. Bu bankalar QNB Finans Bank, ING Bank, İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası olarak açıklandı. Faiz oranları bankalar arasında değişse de hiçbir bankanın faiz oranı %1’in üstüne çıkmadı. QNB Finans Bank %0.84 oranında faiz uygulayacakken ING Bank!ın faiz oranı ise %0.79 olarak belirlendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP