DOLAR

32,5138

-0.11%
EURO

34,7894

-0.24%
ALTIN(gr)

2.425,75

-0,16%
BİST 100

%
Esnaf İçin Ticari Kart Veren Bankalar (Gerekli Evraklar, Şartlar)

Esnaf İçin Ticari Kart Veren Bankalar (Gerekli Evraklar, Şartlar)

Esnaflar için ticari kart imkanı tanıyan bankalar hangileridir, aranan şartlar nelerdir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Esnaf İçin Ticari Kart Veren Bankalar (Gerekli Evraklar, Şartlar)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esnafa ticari kart veren birçok banka bulunmakta olup bu bankalar arasında Halk Bankası, Garanti Bankası ve Vakıflar Bankası yer almaktadır. Ayrıca PTT aracılığı ile de birçok esnaf ticari kart sahibi olabilmektedir. KOBİ’ler için özel olarak üretilen ve piyasaya sürülen birçok ticari kart bulunmakta olup esnafların yararlanmasına açıktır. Çoğunlukla Vakıflar Bankası aracılığı ile esnaf kartı olan ticari kartlar tercih edilmektedir.

Esnafa Ticari Kart Veren Bankalar

Esnafa ticari kart veren birçok banka bulunmaktadır. Bu bankaları alabilmek için ise ilgili bankanın müşterisi olmak zorunlu tutulmaktadır. Esnaflara uygun birçok avantaj ve kampanya bulunmakta olup ticari kartları da faiz oranları ve taksit seçenekleri sebebi ile sıklıkla tercih edilmektedir. Esnafa ticari kart veren bankaları şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • Halk Bankası
  • Vakıflar Bankası
  • Garanti Bankası
  • Denizbank
  • Yapı ve Kredi Bankası
  • Ziraat Bankası
  • Akbank tarafından esnaflara kredi kartı verilmektedir.

Ziraat Bankası Esnaf Kartı

Ticari kart Ziraat Bankası aracılığı ile de alınabilmektedir. Ziraat Bankası tarafından verilmekte olan esnaf kartı alabilmek için Ziraat Bankası’nda hesap açılması gerekmektedir. Esnaf kartın birçok özelliği bulunmaktadır ve bu özellikleri arasında düşük faiz oranı dikkat çekmektedir. Çiftçiler tarafından da alınabilen esnaf kartlarında ise hasat dönemine kadar borçlar ertelenebilmektedir. Ziraat Bankası tarafından sunulan esnaf kartın birçok avantajı bulunmaktadır ve bu sebep ile sıklıkla tercih edilmektedir.

Halk Bankası Esnaf Kart

Halk Bank ticari kredi kartı aracılığı ile birçok esnaf sıfır faizli kredi kartı kullanabilme avantajından yararlanabilmektedir. Halk Bankası tarafından sunulan esnaf kredi kartlarında faiz oranları dönem dönem sıfır faiz olarak belirlenmektedir ve esnafa birçok avantaj sunulmaktadır. Esnaf kredi kartını alabilmek için Halk Bankasında hesap açılması ve esnaf olunduğuna dair vergi kayıtlarının sunulması gerekmektedir. Halk Bankası KOBİ’leri ve küçük esnafı destekleyen bir bankadır ve birçok KOSGEB desteği de Halk Bankası aracılığı ile de alınabilmektedir. Halk Bankası esnaf kredi kartı başvurusu internet sitesi aracılığı ile yapılabilmektedir.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP