DOLAR

32,3437

0.18%
EURO

35,1730

-0.04%
ALTIN(gr)

2.245,35

0,09%
BİST 100

%
Esnafa Özel Kampanyalar Açıklandı Esnaf Banka Kapısında Kuyruk Oluşturdu

Esnafa Özel Kampanyalar Açıklandı Esnaf Banka Kapısında Kuyruk Oluşturdu

Pandemi dolayısıyla sıkıntılı günler yaşayan vatandaşlar ne yapacağını artık bilemiyor. Normalleşme süreci konuşulsa da vatandaşın umudu pek yok. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
Esnafa Özel Kampanyalar Açıklandı Esnaf Banka Kapısında Kuyruk Oluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş özellikle esnaf olan vatandaşlar umutlarını iyiden iyiye kaybetmiş durumda. Açılmayan iş yerleri biriken borçlar, ev geçindirme telaşı derken esnafın beli bükülmüş durumda. Bu bağlamda esnaf bankaları gezerek kredi aramaya devam ediyor. Kendisine en uygun kredi kampanyasını bulunca kaçırmayacak olana esnaf içindeuygun kredi kampanyasıbulunmuyordu. Kimisinin faiz oranı kimisinin kredi limiti oldukça sıkıntıyken Şeker Bank duruma el atarak esnafa yönelik kredim kampanyasıoluşturdu. Oluşturulan bu kampanyayla beraber başka yeniliklerdemevcut. Buna göre bankanın müşterisi olmayı kabul eden esnaf için POS cihazlarına yönelik fırsatlar ve kredi kartı-banka kartı fırsatları kapıda bekliyor. Kredi kampanyasında en çok limitler dikkat çekiyor. 125 bin TL verecek olan şeker bankası bunun 60 ayda ödenmesini isteyecek.

Cirosuna Dikkat Eden Limiti Artırır

Faiz oranları ise gayet uygun. Buna göre %1.5 oranında faiz uygulayacak olan banka ger ödemesiz bir kredi kampanyası oluşturmuş oldu. Krediyi aldığınız andan itibaren ödeme yapmak zorundasınız. Dosya masrafını 75 TL olarak ayarlayan banka bu sayede sizlerin tüm danışmanlık işlerini de halletmiş olacak. Bankadan dilediğiniz her bilgiyi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bunların başında ödeme planı ve kredi faiz oranları gelmektedir. Ayrıca kredi limitlerininarttırılması da iş yerinizin cirosuna bağlı olarak değişebilir. Krediye başvurular online ya d şubelerden gerçekleşecek. Yeni dönemin kredim kampanyasına ALO Kredi Hattından başvuru yapılmayacak. Aynı şekilde ATM’ler de başvuru kabul etmeyecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP