DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Ethereum mu, Bitcoin mi?

Ethereum mu, Bitcoin mi?

Ethereum hakkında alınıp alınmayacak olduğu sorusunu sık duymuş ve belki de kendinize sormuşsunuzdur. Ethereum alınır mı, alınmaz mı?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:55
Ethereum mu, Bitcoin mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ethereum almak veya Bitcoin almak arasında olan farklar dolayısı ile ve her birinin ayrı ayrı yatırım yapılabilecek kripto paralar olmasından dolayı hangisi alınır, hangisi alınmaz? Soruları fazlaca sorulur.

Ethereum almak isteyen bir kişi hemen anında Ethereum alabilir ama Bitcoin her zaman için daha fazla ön planda olduğu için ve daha fazla dikkat çektiği için daha fazla tercih edilir.

BTC’nin sahibi olan yatırımcılar ise Ethereum’un alınabilecek kripto paralardan sadece birisi olduğunu düşünür ve bu düşünceye uygun olarak bir kısım yatırımlarını da Ethereum’a yaparlar.

Ethereum Alınabilir

Bitcoin daha fazla kar ettirme potansiyeline sahip ancak Ethereum’da bir o kadar güçlü kripto paralardan birisi.

ETH ve BTC arasındaki temel fark farklı kripto paralar olması ve asıl ilgi görenin Bitcoin olması ile daha fazla kar elde edilmesinde etkili olan kripto paranın BTC olmasından kaynaklı.

BTC ve ETH arasında kaldıysanız iyi düşünerek hareket etmeniz ve iyi düşünerek karar vermeniz çok daha fazla etkili ve daha iyi olur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP