DOLAR

32,3791

0.17%
EURO

35,0149

-0.22%
ALTIN(gr)

2.324,53

0,23%
BİST 100

%
Etherium Beklenen Sınırları Zorladı Yeni Bir Hedef Biçilemiyor

Etherium Beklenen Sınırları Zorladı Yeni Bir Hedef Biçilemiyor

Etherium kripto para piyasasında bitcoinde sonra gelen en büyük para birimi olarak adını altın harflerle yazdırdı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:33
Etherium Beklenen Sınırları Zorladı Yeni Bir Hedef Biçilemiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıklamaya göre etherium geçen haftalardan 2 bin dolar civarında iken şimdi beklene 3 bin dolar seviyesin geldi. Artışın bu kadar hızlı olması ve geri adım atılması yatırımcıları sevindiren de yorumcuları ve analistleri düşünmeye sevk ediyor. Bu bağlamda hızlı harekât etmeden ilerleyen etherium yatırımcılar için güven verse de kripto para piyasasının yeni yeni görün olası bu kadar da güvenilir olunmamalı mesajını veriyor. Etheriumun bu kadar artmasındaki sebepler kesinlikle suni sebepler değil. Bu bağlamda dogecoin ile muhasebe yapılabilir. Dogecoin sosyal medyadan bilhassa Elon Musk’tan oldukça etkileniyor. Durum böyle olunca yatırımcı nezdinde fazla güvenilirliği kalmıyor. Ancak etherium öyle değil. Etheriumun arkasında ciddi kurumsal firmalar yer alıyor ve bu firmaların da Yatırımları etheriumu bu şekilde göz önünde tutuyor. Bitcoin ile kıyaslandığı zaman daha öngörülebilir bir tarza sahip olduğu biliniyor bundan dolayı da yatırımcılar daha güvenle yaklaşabiliyor.

Bitcoinin Tahtını Etherium Sallayacağa Benziyor

Analistlere göre 2021’in geriye kalanında da etherium çizgisini koruyacak ve korunan bu çizgi sayesinde belki de bitcoinin önüne geçilmiş olacak. Bu bağlamda sadece serikanlı olmak gerektiğinin de altı çizildi. Bitcoin ile mukayese edildiğinden etheriumun kullanıcı sayısının fazla olduğu sadece maddi olarak bitcoinin gerisinde olduğu açık bir şekilde görülüyor. Etherium bu dönem maddi artışı da gerçekleştirip bitcoinin önüne geçebilir. Özellikle mayıs ayı başındaki veriler de bunu çok net ortaya koyuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP