DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Ev Almak İsteyenlere Müjde! Konut Kredisi Kampanyası Başladı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ev Almak İsteyenlere Müjde! Konut Kredisi Kampanyası Başladı

Ev Almak İsteyenlere Müjde! Konut Kredisi Kampanyası Başladı

Herkes kendi evinde yaşamak ister, hayat şartları vatandaşların kirada yaşamalarına müsaade etse de herkes bir gün kendi evinde yaşamak için çaba sarf eder. İşte bu konuyla alakalı müjdeli haber geldi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:08
Ev Almak İsteyenlere Müjde! Konut Kredisi Kampanyası Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşı sevindirecek haber İş Bankasından geldi. Ev almak maddi anlamda zorken birde üstüne faiz oranları eklendiğinde daha da zorlaşır. Yeni konut kredisi kampanyası ile herkes düşük faiz oranları sayesinde ev sahibi olabilecek. İş Bankası bu kampanya kapsamında 112 Tl günlük taksitle 200 bin Tl konut kredisi desteği sağlıyor. Bu sayede kredi çekmek daha kolay hale geliyor, ayrıca ödeme planları vatandaş tarafından belirleniyor.

Genel özelliklerine bakacak olursak vatandaş sabit taksit veya kendilerinin oluşturduğu ödeme planları ile ödeme yapabilecek, vatandaş kredi faiz payını katkı payı ile beraber ödüyorsa indirimli faiz oranı uygulanır ve indirimli ev kredisi paketi oluşturulur. Vatandaş tüm taksiti toplu olarak da ödeyebilir, balon ödeme seçeneği ile ayrıca 120 aya kadar vade imkanı elde eder.

Başvurular Nasıl Yapılır?

Bir diğer merak edilen soru, başvurular nasıl yapılır? Başvurular şubeden veya internet üzerinden yapılabilir. Kendileri için belirlenen kredi taksit tutarı, esnek ödeme planı, vatandaşın kredi notu ve aylık gelirleri hızlı bir şekilde değerlendirmeye alınır, ardından onay aşamasına geçilir. Konutun;

  • Yaşı
  • Metrekaresi
  • Tamamlanma oranı
  • Deprem yönetmenliğine uygunluğu

Tespit edilir ve ekspertiz raporu alınır. Ardından şubedeki danışmanlar sizinle iletişime geçer, konutlar için tapudan randevu alınır ve hesaba geçen tutar ile ödeme gerçekleştirilir. Kredi işlemleri yaklaşık 3-10 gün içinde tamamlanır, bu süreç bankanın yoğunluğuna göre değişebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP