Evde Çalışmak İsteyenlere İş İmkanı! İşkur Yüzlerce İlan Yayınladı!

Evde Çalışmak İsteyenlere İş İmkanı! İşkur Yüzlerce İlan Yayınladı!

Günde 4 Saat Çalışarak 1.800 TL Kazanabilirsiniz. Gün içerisinde sadece 4 – 5 saat gibi kısa süre çalışan vatandaşlar aylık 1000 TL ve üzeri ek gelir elde edebiliyor. İşkur evde paketleme yöntemiyle birlikte vatandaşlara birbirinden değişik iş imkanları sunmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
Evde Çalışmak İsteyenlere İş İmkanı! İşkur Yüzlerce İlan Yayınladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Home office çalışma yöntemiyle vatandaşlar hem evde oturdukları yerden kendi bütçelerine hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Ülkemizde mart günü meydana gelen ve ilk tespitlerin yapıldığı virüs salgınının sonrasında birçok vatandaş salgından korunmak için evde çalışmayı tercih etti. Bazıları ücretsiz izne çıktı, bazıları iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı. Çoğunun kişi işten çıkarılmak zorunda olunca çareyi evde çalışmakta buldular. Virüsten korunmak için bir çok yol arayan vatandaşların son günlerde en gözde işlerinden biri de evde paketleme yöntemiyle para kazanmak oldu. Gün içinde yalnızca 3 – 4 saat çalışan bir vatandaş aylık 1000 TL gibi bir para kazanabilecek. Özellikle de öğrenci ve ev hanımlarının tercihi olan evde paketleme için başvuruların nasıl yapılacağı epey merak ediliyordu. Peki başvurular ve iş seçenekleri neler?

İşkur’dan Evde Paketleme İş İlanları

İşkur evde paketleme işi için internet sitesi üzerinden başvurular kolayca yapılabiliyor. Sitede yer alan ilanlar ise şunlar;

  • Nikah şekeri yapacak
  • Kravat dikebilecek
  • Kına paketleyecek
  • Sabun paketlemek ve yapmak
  • Bitki çayları paketleyecek
  • Tel tokaları kutulayacak

Kulak çubuklarını ambalajlayacak, öğrenim durumu fark etmeksizin pek çok işçi alımı yapılacak.

Başvurular bugün başladı. İşkur eleman alımı sayfasından ilanlara kolayca başvurular yapılabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP