DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Evde oyuncak (amigurumi, ahşap) yaparak ayda 5 bin lira kazanın
  • Finans 365
  • Finans
  • Evde oyuncak (amigurumi, ahşap) yaparak ayda 5 bin lira kazanın

Evde oyuncak (amigurumi, ahşap) yaparak ayda 5 bin lira kazanın

Evlerde ek iş yaparak para kazanma yollarından bir tanesi de oyuncak yaparak para kazanmaktır. tüm dünyada trend olan ve gün geçtikçe artan evde oyuncak yapma ülkemizde bir çok kişi tarafından yapılmaktadır. Evde oyuncak yaparak nasıl para kazanılır diye merak ediyorsanız bu haberimiz tam sizlere göre. Evde yapılacak oyuncaklar arasında en çok aranılan oyuncak türü amigurumi bebek yapmak ve ahşap oyuncak yapmaktır. peki amigurumi bebek nasıl yapılır. İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
Evde oyuncak (amigurumi, ahşap) yaparak ayda 5 bin lira kazanın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuklarımız için her zaman en iyisi ve en güzeli olsun isteriz. Bu sebeple çocuklarımızın ve bebeklerimizin herşeyden önce sağlığını düşünürüz. Son dönemde Çin malı plastik ürünler ile yapılmış oyuncaklar yüzünden bebeklerin ve çocukların sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir. Bu sebeple aileler çocukları için daha sağlıklı oyuncakları tercih etmeye başladı. Naturel oyuncakların talep görmeye başladığı günümüzde evde oyuncak yapımı yeni bir iş kolu oluşturdu. Özellikle ahşap oyuncak ve amigurumi oyuncak yapmak vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen iş kolları arasına girdi. Peki evde oyuncak nasıl yapılır?

Evde Ahşap Oyuncak Nasıl Yapılır?

Oyuncak dünyasına birazcık aşina iseniz ve hayal dünyanız biraz genişse evde oyuncak yaparak para kazanmak tam size göre bir iş. Bu özellikleri taşımıyor iseniz, İSMEK ve Halk Eğitim kurslarından gerekli olan eğitimi çok kısa bir sürede öğrenebilir ve evde oyuncak yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ahşap oyuncak yaparak para kazanmak istiyorsanız ahşap oyuncak malzemeleri satan bir yerden bazı malzemeleri temin etmeniz gerekiyor. Bunlardan başlıcaları ahşap levha, doğal yapıştırıcı, kıl testere, tutacak ve çizim için kağıt ve kaleme ihtiyacınız olacak. Bunların yanında nasıl bir oyuncak yapacağınızı çizmek ve artık işe başlamanız gerekiyor.

Evde Amigurumi Bebek Yaparak Nasıl Para Kazanılır?

Son yılların oyuncak trendlerinden bir tanesi amigurumi bebek yapmaktır. Örgü yoluyla oluşturulan bu bebekler emek gerektiren ama fazla maliyeti olmayan oyuncaklardan dır. Amugurimi bebek yapımı birkaç video izleyerek çok kolay öğrenebileceğiniz bir yöntemdir. eğer tığ ve şiş örgü konusunda tecrübeniz varsa bu konuda uzman bir amigurumi bebek üreticisi olabilirsiniz.

Evde yapılan oyuncaklar nerede ve nasıl satılır?

Ek iş olarak evde ürettiğiniz oyuncakları nasıl ve nerede satılacağını bilmiyorsanız bu yazının altına veya farklı sitelerin altına yaptığınız oyuncaklar ile ilgili bilgi yazabilir ardından gelen taleplere cevap verebilirsiniz. Evde yapılan oyuncakları satmanın bir diğer yolu ise sosyal medyadır. Kendinize ait bir sosyal medya hesabından evde yaptığınız oyuncakları tanıtabilir ve sipariş almaya başlayabilirsiniz. Kendinize ait bir pazar tezgahı kiralayabilir çevrenizdeki oyuncak ve benzeri satışlar yapan dükkanlar ile görüşebilir ve evde yaptığınız oyuncakları buralarda pazarlaya bilirsiniz.

Evde ek iş olarak oyuncak yaparak para kazanmak son yıllarda büyük rağbet gören işlerden olmuştur. Eğer gerekli vaktiniz varsa sizlerde evde oyuncak yaparak para kazanmak nasıl olduğunu öğrenebilir hem kendinize hem de ailenize gerekli olan ekonomik katkıyı sağlayabilirsiniz. Evde oyuncak yaparak para kazanmak istiyorsanız ilk önce amigurumi bebek nasıl yapılır ve evde ahşap oyuncak yaparak nasıl para kazanılır yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP