DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Facebook Zarar Ediyor

Facebook Zarar Ediyor

Facebook bugünlerde sürekli olarak kar yerine zarar etmeyi sürdürüyor. Zarar rakamları oldukça yüksek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Facebook Zarar Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Facebook’un bugünlerde sürekli olarak zarar ettiğine değinen piyasa uzmanları zarar rakamlarının son derece fazla arttığını ifade ediyor.

%18 piyasa düşüş oranı ile tarihinin en zor ve en kötü günlerini geçiren Facebook, yaşanan skandallar ve sürekli olarak insanların haklarını ihlal etmesinden dolayı piyasada tutunması zor bir sosyal medya devi olarak gösteriliyor.

İnsan hakları ve gizlilik konusunda bazı sorunlar yaşatmasından dolayı tepki alan platfrom, hissedarlar tarafından olumsuz adımları atmayı sürdürmemesi ve gerekli önlemleri bekleyerek veya uzun vadede değil hemne alması önerisi ve uyarısı ile karşı karşıya durumda.

Düşüş Rekoru

Bugün %18 düşüş oranı ile açılışı yapan Facebook, bu sayede tarihinin en düşük piyasa değerine doğru geriliyor.

Yıllar öncesine oranla bugün olduğu yere bakıldığında beklenmeyen bir düşüş olmasına rağmen, hissedar kişilerinde bu durumdan etkilendiği ve bu durumdan kaynaklı olarak hissedarlar tarafından olumsuz sürecin sürdüğü ifade ediliyor.

Kısa ve orta vadede şirketin daha fazla zarar etmesi, uzun vadede ise yatırımcıların durumu ve diğer etkenlere göre hisselerde düşüş veya artış olabileceğinin ifadesi mevcut. Hissedarların beklentisi ise düşüş yönünde olduğundan daha fazla yatırımcı daha fazla hissesini elinden çıkarıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP