DOLAR

32,5676

0.14%
EURO

34,9750

-0.15%
ALTIN(gr)

2.439,32

0,14%
BİST 100

%
Faiz Oranını Duyan Bankaya koştu Başvuru Formları Yetmedi

Faiz Oranını Duyan Bankaya koştu Başvuru Formları Yetmedi

Pandemi dolayısıyla vatandaşlar bankalara inanılmaz bir teveccüh gösteriyor. İhtiyaçlarını kredi ile karşılayan vatandaşlara bir kampanya daha geliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:09
Faiz Oranını Duyan Bankaya koştu Başvuru Formları Yetmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun zamandır taşıt almak için bekleyen vatandaşlara Ziraat Bankası müthiş bir fırsat sunuyor. Buna göre %0.49 oranında faiz oranı uygulayacak olan banka sıfır araçlar için kredi vermeyi planlıyor. Verilecek kredi belli markaları kapsasa da diğer markalar için vatandaşlar başka kredilere yönlendirebilecek. İkinci el piyasasının halini de müşahede eden banka ikinci el araçlar için de kredi kampanyası hazırlayacağını duyurdu. Ancak şu an ki kampanya sıfır araçları ve belli markaları kapsayacak. Kapsam dahilinde olan marklar bankanın resmi sitesinde bulunmaktadır. Olası güncellemeler ve diğer bilgiler yine bankanın sitesinde yer alacağından vatandaşların siteyi takip etmesi gerekmektedir.

10 Marka için Kredi Kampanyası Başlatıldı

Yapılan açıklamaya göre vade seçenekleri de belirlenmiş durumda. 48 aya varan vade seçenekleriyle araba sahibi olmayan vatandaşlar kalmayacak gibi. Pandemi dolayısıyla her yere araçla gidip gelmek de önemli bir hal almaya başladı. Toplu taşım araçlarını kullanamayan vatandaşlar için tek çıkar yol şahsi araçlar. Pandeminin daha da yayılmasını engellemek için toplu taşımayı kullanmayan vatandaşlar çareyi araç almada buluyor. Ancak artan araç fiyatları vatandaşı bir miktar ürkütse de kredi imkânı sayesinde binlerce vatandaş araç sahibi olma imkanını yakalıyor. Başta ISIZU. BMV, FORD gibi markalar başta olmak üzere 10 tane markaya kredi verecek olan banka tüm markaları sitesinde yayınladı. Buna ek olarak taşıt kredisi almak için gereken bilgiler de sitede bulunmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP