Faiz Oranları Belirlendikten Sonra Kredi Verecek Bankalar Belli Oldu Vatandaş Nereye Başvuracak?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Faiz Oranları Belirlendikten Sonra Kredi Verecek Bankalar Belli Oldu Vatandaş Nereye Başvuracak?

Faiz Oranları Belirlendikten Sonra Kredi Verecek Bankalar Belli Oldu Vatandaş Nereye Başvuracak?

Ekonomik verilerin incelemesinin ardından Merkez Bankası ile beraber birçok kurum çalışmalara başladı. Süreçte ise en çok konuşulan konu faiz oranları oldu. Bankaların faiz oranlarını düşürmesi istenirken birçok banka verilerini yeniden değerlendirdi. Faiz oranlarını da düşüren bankalar yeni kredi kampanyalarını vatandaşla paylaştı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:01
Faiz Oranları Belirlendikten Sonra Kredi Verecek Bankalar Belli Oldu Vatandaş Nereye Başvuracak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıf Bank ile Kolaylıkla Ev Sahibi Olabilirsiniz

Faiz oranında indirime giden bankalar güncel faiz oranlarını paylaştıktan sonra gündeme bomba gibi düştüler. %0.79, %0.95 gibi oranları gören vatandaşlar kredi çekme planlarını tekrar düşünmeye başladı. Faiz oranını %0.79 oranında düşüren ilk banka ise Vakıf Bank oldu. Oranların ardından diğer kredi kampanyalarını da yeni verilere göre yayınladı. Düzenlenen faiz oranıyla ve 180 ay vade ile konut kredisi vermeye hazırlanan Vakıf Bank diğer güncel verileri de sitesinde yayınlamaya devam edecek. Ziraat Bankası ve Halkbank ise faiz oranlarını indiren diğer kamu bankalarından.

Vakıf Bank bu oranın kullanım şartını da belirledi. Buna göre sıfır konut almak isteyen vatandaşlar bu oranlardan faydalanacak. Ayrıca Vakıf Bank’tan herhangi bir hizmet de alması gerekiyor. Bu hizmetler kredi kartı kullananlar, ek hesaba sahip olanlar, bankaya otomatik ödeme talimatı verenler, bankadan maaş alanlar, ferdi kaza sigortası gibi sigorta işlemlerini yaptırmayı kabul edenler olarak sıralandı. Diğer faizoranları ise şöyle, ihtiyaç kredisinin faiz oranı %1,08, taşıt kredisinin faiz oranı %1,45 ve konut kredinsin faiz oranları %1.08’tir. %0.79 faiz oranlı konut kredisi ve diğer kredi kampanyaları için Vakıf Banka giderek başvuru yapmanız gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP