DOLAR

32,6212

0.4%
EURO

34,9518

0.15%
ALTIN(gr)

2.502,75

0,75%
BİST 100

%
Faiz Yok 6 Ay Geri Ödeme Yok Deniz Bank Bu Sefer Esnafın Yüzünü Güldürecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Faiz Yok 6 Ay Geri Ödeme Yok Deniz Bank Bu Sefer Esnafın Yüzünü Güldürecek

Faiz Yok 6 Ay Geri Ödeme Yok Deniz Bank Bu Sefer Esnafın Yüzünü Güldürecek

İş yerleri birer birer kapanıyorken kendi işini kuran ve halihazırda esnaflık yapan vatandaşlar için kredi kampanyaları devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
Faiz Yok 6 Ay Geri Ödeme Yok Deniz Bank Bu Sefer Esnafın Yüzünü Güldürecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deniz Bank tarafından gerçekleştirilecekolan kredi kampanyasının detayları belli oldu. Buna göre 6 ay geri ödeme almayacak olan banka esnafa ve çiftçiye faizsiz kredi imkanı sunuyor. Belirli şartlara riayet edilmesinin önemi de ısrarla belirtiliyor. Başvuru yapan ve şartlara uyan vatandaşlara anında kredi verilecek. Ödeme planlarında ise daha önce hiç denenmemiş bir yol izlenecek. Buna göre çiftçiler hasat zamanlarını bankaya belirterek ona göre bir ödeme planı çıkartılacak. Esnaflar ise işlerini oturtup kar elde etmeleri gereken zamanlarda ödeme yapmış olacak. Esnafın ve çiftçinin bütçesinde sarsıntı oluşturmadan kolay ödeme imkanı sunuluyor.

Önce Kart Sonra Kredi Başvurusu Oluşturmak Gerekiyor

Kredi almak için esnafın ve çiftçinin üretici kart başvuru yapması da gerekiyor. Banka müşterisi olunduktan sonra diğer işlemler hızlı şekilde halledilebilecek. Kart başvurusu yapmak için 3280’ne TC kimlik numarasıyla beraber ikamet edinilen plaka kodu yazılmalıdır. Bu işlemin ardında kartınızın 1 hafta içinde gelmesi gerekiyor. Kartınızı aldıktan sonra bu defa kredi başvurusu yapmanız gerekiyor. Kredi başvurusu için hem şubeleri hem de online işlemleri kullanabilirsiniz. Deniz Bank pandemi süreciyle beraber 4 milyar TL borcu ertelediğini açıklarken pandemi bitene kadar bu kolaylıkların sağlanacağı açıklandı. Üretici kart sahipleri için banka birçok fırsat hazırlamışdurumda. Esnafın ve çiftçinin meslek içinde yapması gereken ve masraflı olan işlemlerin tümünü kart nezdinde banka üstlenmiş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP