DOLAR

32,5929

0.35%
EURO

34,8070

0.19%
ALTIN(gr)

2.499,05

0,60%
BİST 100

%
Faizsiz ve 3 Ay Ertelemeli Kredide Son Raunt, Devlet Startı Verdi
  • Finans 365
  • Finans
  • Faizsiz ve 3 Ay Ertelemeli Kredide Son Raunt, Devlet Startı Verdi

Faizsiz ve 3 Ay Ertelemeli Kredide Son Raunt, Devlet Startı Verdi

Yapılan açıklamalara göre devlet tekrardan kredi vermeye başlayacak. Bu duruma en çok vatandaş sevinecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:43
Faizsiz ve 3 Ay Ertelemeli Kredide Son Raunt, Devlet Startı Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar devletten ödeme almak için her gün sistemleri kontrol ediyor. Özellikle pandeminin ikinci yarısı vatandaşların hemen hemen hepsini bozguna uğrattı. Özel sektör çalışanları. Esnaflar, diğer vatandaşlar devletin ödemelerinin bekler hale geldir. Devlet ise çeşitli ödemeler ile vatandaşları rahatlatmaya çalışıyor. Kısa çalışma ödenekleri özel sektörün kurtuluşu olmuş durumda. İşten süresiz olarak çıkarılan ve maddi olarak sıkıntılı olan vatandalar bu ödenekleri sayesinde evlerine ekmek götürebiliyor. Buna ek olarak çeşitli destek paketleri de vatandaşlara sunuluyor. Gıda destekleri ve yakacak desteklerine ek olarak barınma destekleri de vatandaşların en çok yaralandığı destek ödemlerinim başında geliyor. Tüm bunlara ek olarak devlet vatandaşlara bir güzellik daha yapacak. Faiz oranı olmaksızın her vatandaşa 36 ay vadeli 10 bin TL’lik kredi verecek.

Başvurular Kısa Zamanda Değerlendirilecek

İhtiyaç kredisi kapsamında değerlendirilecek bu kredi ile binlerce vatandaş ufak tefek ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 3 ay geri ödeme almayacak olan banka vatandaşların bütçelerini sarsmadan kredi vermenin derdini taşıyor. Krediyi alır almaz bir borç batağına vatandaşı sürüklemiyor. En azından nefes alınmasını ve gerekli ihtiyaçlar karşılandıktan sonra vatandaşların ödeme yapmasını makul ve mantıklı buluyor. Başvuruların ise en kışa zamanda duyurulacağı ön görülüyor. Başvurular E Devletten yapılacağı gibi Ziraat Bankasından da yapılabilir. Nihayetinde kredi alacak olan vatandaşlar Ziraat Bankasına müracaat etmek zorunda kalacak. Sadece kimlik kartıyla kredinizi alabileceksiniz. İşlemlerin 10 gün içinde tamamlanması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP