DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
FOX TV Kanalında Eşi Benzeri Görülmemiş Skandal! Başrol Oyuncusu Başka Bir Diziye Geçti
  • Finans 365
  • Gündem
  • FOX TV Kanalında Eşi Benzeri Görülmemiş Skandal! Başrol Oyuncusu Başka Bir Diziye Geçti

FOX TV Kanalında Eşi Benzeri Görülmemiş Skandal! Başrol Oyuncusu Başka Bir Diziye Geçti

FOX TV sonunda karıştı mı? Hangi iki sevilen dizi birbirlerine rakip oldu? Yasak Elma kendi kanalının diğer sevilen dizisinden oyuncumu çaldı? Detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:42
FOX TV Kanalında Eşi Benzeri Görülmemiş Skandal! Başrol Oyuncusu Başka Bir Diziye Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FOX TV kanalının gözde dizilerinden olan Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu yine FOX TV’nin vazgeçilmezi olan Yasak Elma dizisine transfer oldu. FOX TV dizileri ile bomba gibi gündeme gelen haberler vermeye devam ederken ortalık bir anda karıştı. Reyting listeleri ile adeta zirveyi her bölümü ile zorlayan Savaşçı, son durumun ne olacağına dair hala kesin bir açıklama gelmedi. Dizi sevenleri tarafından her ne kadar güzel haberler bekleniyor olsa bile şu an net bir şey gelmiyor. Savaşçı dizisinin sevilen karakterlerinden bir tanesi olan Kağan Bozok; aldığı kararla birlikte FOX TV ekranların sevilen dizisi Yasak Elma’ya geçiş yaptı. Aynı kanal içerisinde yayına alınan iki dizi arasında adeta oyuncu krizi meydana geldi.

Herşey Arap Saçına Döndü!

Savaşçı dizisinin 100. Bölümününden sonra 12 Kasım tarihi ile yeniden ekranlara gelmesi bekleniyordu. Fakat Berk Oktay başka bir dizi ile anlaşma imzalamasının sonra dizi sessiz sedasız bir şekilde final mi yaptı soruları kulaktan kulağa konuşulmaya başlandı. Berk Oktay iki dizi arasında gergin anlar olmasına sebep olurken bu konuda tam bir açıklama da yapılmadı. Son günler içerisinde olaylı isim olarak dikkatleri üzerine çeken Yasak Elma dizisinde adeta yaprak dökümü devam etmekte. Talat Bulut ölerek dizi ile yollarını ayırmasından sonra 4 farklı kişi ile kanalın yollarını ayıracağını dile getirildi. Diziye gelecek olan oyuncuların da hangi rol ile ekranlara gelecek olduğu da merak konusu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP